mandag 19. mai 2008

Vårfarger!

Når det går mot vår og sommer får jeg alltid en uimotsåelig trang til å omgi meg med friske, lyse, glade farger Bokhandelen Akademika på Bislett har så mye fint! Der kjøpte jeg disse turkise lekkerbisknene og den lille boken her om dagen. Boken skal brukes som "oppslagsverk" for meg selv i jobben, veldig greit å ha nedskrevet referanseverdier for blodprøver etc, calling nr og alskens saker og ting som ikke lagres nevneverdig lenge hos meg..
(Glass fra SIA og bok fra Borås)


Lille snupp må også ha sin egen Syverkopi (fra Hilmers Hus), selv om fru Statsminister mener de finnes i annenhvert hjem;) Synes denne er kjempesøt, og faktisk er det Herr Pink som har kjøpt denne til henne til jul for noen år siden! Flink, sant? (og jeg fikk Vipp spann og Rørospledd!! Slå den;)

Gleder meg stort til å ta kjølebagen i bruk igjen! Var så vidt fremme 17.mai, men ble liksom ikke sammen sjarmen i sludd og isvind.. Lastet med grillmat og vannmelon en sval sommerkveld, derimot.. Mmm, snart er sommer´n her:-)

16 kommentarer:

Krusedull sa...

Nam, nam, nam! Kunne nesten tatt kopi av disse bildene og brukt som ønskeliste! Så hedlig du er!

Og, storeflittig: kjempeflott pyntefat! Og geniale lys, tanken har streifet meg også faktisk og det var gøy å se hvor fint det kan bli -ga meg den siste dytten!?

God uke! : )

Min verden sa...

Vi skal ha bloggtreff. Blir dere flittige med? Hanne

Min verden sa...

Jeg liker også Arne Jacobsen. Fru statsminister kan bare si hva hun vil...

Storeflittig sa...

Nå måtte jeg le:) Jeg skal kjøpe helt lik stol til lillemann (living 169,-) fikk den bare ikke med på siste tur. Like your style!!

Jeg blir lett med på vannmelon fra den bagen, så SØT!

fru vims sa...

lekkersmekker bok, slik en vil jeg også ha! :)

og så flink mannen var med gaver...det hender de glimter til, da undres jeg på om de har vært på shopping sammen med noen som er litt kyndige eller at de faktisk har HØRT ETTER hva vi jentene liker og vil ha... hehe

Bo med barn sa...

Åh...selv om jeg nesten er hjernevasket gikk dette rett inn i hjertet mitt. Jeg vil ha ALT!! :)

Notatboken din var nydelig. Den kunne jeg trengt også. Her har teflonen fått godt fotfeste...desverre!

Kos deg masse med tingene dine. Og bare vent så kommer høytrykket og du kan kose deg på picnik. Det blir deilig det!

GundaM sa...

Ja, snart snur sola spør du meg... Possibly icy roads sa bilen idag idet jeg starta den-hersens sommer;) vel, det blir vel flott igjen får en tro!

Bestandig så spennende å se hva som kommer inn av innlegg her hos dere. Selv er jeg litt oppgitt for tiden over den kalde, fuktige forsommeren så jeg hjalp til litt med egne midler idag...trenger hverken sol eller vann bare litt humoristisk innstilling;)

fru Pink sa...

Anonym: Haha, jeg ser den..;) men hvem er du?

prinsessa1976 sa...

Nydelige bilder i herlige vårelige farger. Sellfølgelig må barna ha fine stoler til å pynte opp med. Her er det både prismer og tallerkenhyller på prinsessa sitt rom! De liker jo at ting er fine de også.
Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Bente sa...

Hei igjen:)

Ja den stolen var fin!Så herlig farge:)
Du har da virkelig en flink mann...
det må nok jeg bare drømme om..hihi..

Ønsker deg en skjønn dag:)

Klem fra Bente:)

Storeflittig sa...

hehehe:) tror det er noen vi kjenner som er anonym... slettet kommentaren, jeg, så ikke navn ligger ute:)

moseplassen sa...

Hei, til dere begge, og Storeflittig; tusen hjertlig takk for hilsen med tips inne på bloggen min. Det satt jeg virkelig pris på, (og jeg skjemmes litt over at jeg ikke tenkte på å google det i stedet.. *knis*)

Flott blogg dere har, og lekre ting ja :)

Marit sa...

Hei fru Pink

Så flotte blåfarger du har i dette innlegget. Turkis er en herlig farge som minner om sjø og sommer. Vi kan snart slutte å drømme om gode sommerdager med grillmat, for snart er de en realitet, og da skal livet sannelig leves. Ah som jeg ser fram til det.

I forbindelse med Pay it Forward sender jeg deg en e-mail til adressen oppgitt her på bloggen, så tar vi formalitetene derfra. Hyggelig at du ble med, da!

Hilsen Marit

Persilja sa...

Å vilka ljuvliga blå toner! Somrigt verkligen! Underbar barnstol!!!

Tante Mimmi sa...

mmmm! Deilig farge! Min favoritt!! Så flott mønster på boka!!:)
Det er godt med slikt ein treng!:)

Mari sa...

Vi er enige om at daybeden hadde blitt fin-fin med masse puter fru. Pink...men desverre er ikke samboern min enig..... HAn synes det er altfor romantisk.Hørt sånn? Så nå blir det en hjemmesnekret rammedings i stede. Og da tror jeg vi kan si TTT (det kommer til å ta tid) :)