søndag 11. mai 2008

..litt om mangt..

Aaahh, for noen herlige dager vi har hatt!! Vi har kost oss med grillings, hawaiianas på føttene, hud som blir brunere, sommerkjole, vannkrig og is! Kan ikke bli bedre, i går var det 24 grader! Innimellom er vi på visninger også da.., leiligheten er solgt, og vi må finne et hus å falle for på rekordtid! Et utfordrende prosjekt, da fru Pink ikke faller for hva som helst.. Men nå har vi faktisk funnet noe vi vil by på; et oppussingsobjekt selvsagt, så stygt at nesten bare vi er interessert.. Og i hodet surrer innredningsplanene da, vet dere! (før huset er vårt..) Tipper mine medsøstre her kjenner seg igjen?;)

Jeg elsker dette bildet av Sofie Anderssons styling, elsker i det hele tatt hennes arbeider. Noen av dere kjenner det kanskje igjen fra headingen min i konkurransen på NIB. Hjertet mitt hopper over over et slag av i pur lykke av å se på dette bildet:) Har dere det sånn noen gang? At dere kjenner en god lykkefølelse av å se noe vakkert, en farge, en stemning?

Det er sikkert mange av dere som har sett bildene fra denne hjemme hos reportasjen som er i Boligmagasinet. Jeg falt pladask! Så deilig å se noe nyskapende, gir ikke flisene og sølvspeilene sammen en helt fantastisk effekt? Synes sittegruppen under også er så vakker.


Kom over en kongeside for oss som jobber i helsevesenet her om dagen! Er du lei crocsa eller kjedelige helsesko kan kanskje disse fra Papillio være et alternativ? Jeg er veldig usikker på hvem av disse to jeg skal kjøpe..Må nok bruke et par dager på å ta en så viktig beslutning..;)
Se på hånden til dette bittelille mennesket! Disse små ser jeg hver dag i praksis på nyfødt intensiv om dagen. Så perfekte og på mange måter også så ferdige. Små hender og føtter setter også dype spor.
Ønsker dere to herlige fridager til alle sammen:)

16 kommentarer:

GundaM sa...

Jeg har ikke sett disse bildene før, men nyyyydelig ja!
Likte spesielt bildet fra badet og sittegruppen.

Skjønner du har en tøff jobb, den hadde ikke jeg klart... Og de skoene er bare helt fantastisk skjønne men jeg hadde ikke fot for de. Altfor flate for meg;(

Vel, ha en flott dag!

marie sa...

For et nydelig bittelite menneske. *rørt*

Det er rart med slike oppussingsprosjekt som ingen vil ha. Det var nemlig få som ville ha vårt hus da vi kjøpte det. Mange mente det var et forferdelig prosjekt. Heldigvis syntes ikke vi det.

fru vims sa...

for no herlige bilder!! jeg stemte på headeren din! :) liker mer farger enn de fleste her inne, men den som vant var jo fin den også...bare ikke den fineste (for meg ;)

jeg likte forresten de gule skoene best :)


klem

Annettenett sa...

Nydelige bilder ja, likte også det øverste bildet veldig godt! Og den lille hånden, så rørende:)

Luftslottet sa...

Oi oi, siste bildet (med tekst)traff meg rett i hjertet!!!
Herlige bilder, og ja, en rett og slett fantastisk sittegruppe:)

Vera sa...

Flotte bilder som alle griper i meg,både fargene,de skjønne skoa,men mest av alt et sjørt nytt liv!

Det gikk en dokumentar på tv for en tid tilbake om premature.
den satte mange følelser i sving ang. den vanskelige balansegangen dere sikkert opplever hver dag.
dere som jobber på neo.avd rundt om gjør en enestående jobb hver og en av dere!Takk--<--@
mine STORE små har tilbragt sine første døgn på neo.pga min dia.så jeg fikk se pittelitt fra innsiden...Lykke til med husjakten!
Dere ender til slutt opp med noe som er ment for dere=)
jeg ser muligheter i ALT,men ikke sambo.
der vi endte til slutt var det mye jeg ikke var helt fornøyd med,men jeg er sikker på at det blir bra til slutt! og vi er lykkelige der=)

må benytte anledningen til å takke dere for norske interiørblogger,og arbeidet dere har lagt ned!Bravo!!!
Har gjordt blogghverdagen mye lettere og strukturert!

Fortsatt god pinse!
klem vera

Storeflittig sa...

Å! Fikk lyst å løpe ut i de stengte butikkene å handle turkis. Sittegruppa er så vakker!! og det siste bildet:):) Rørende:)

prinsessa1976 sa...

Så herlige bilder, Sommerlige på alle måter. jeg esker slike bilder som får meg i gidt humør og oser av kreative frager.
Her er det bånn gass. Jeg er ikke hjemme men på en gård hos min søster og familien. Ikke nok med at vi er 3 og de er 5 så har konfirmsjons gjestene begynt å komme. Her spinner de rundt med to firhjulere, en cross moped, en seks hjuler, et par traktorer og for å toppe hele driden så sykler prinsessa rundt på en sykel med pungrert dekk. JUHUU. GØy på landet....mens jeg går for meg selv for å finne gamle skatter som kan bli med hjem til pynt i huset. I fjor sommer dro jeg med meg vinduer og gamle skuffer hjem....kan tro det er fint å pynte med slike saker. Svogeren trodde jeg hadde klikka....dro med hjem skrit. he he han skulle bare visst. Ha ein fin dag og en fin fin morgendag. Klem fra Elin:O)

Klarafina sa...

Superlekre sko! Noe helt annet enn crocsene.
Ha en fin fortsettelse på pinsen!

Persilja sa...

Färgerna är liksom självlysande! Underbara! Jag älskar dem!!!!
Tack för att ni gräver upp så mycket inspiration!!!!! Eran blogg är GREAT!!!

Tulip sa...

Så flotte bilder, likte det øverste godt. Nydelige farger-ordentlig godstemning!
Og den bittelille hånda i en stor hånd. Så utrolig smått og skjørt... Rørende bilde!
Ha en fin pinse videre!!
Tulip

Anonym sa...

En liten rettelse. Hawaiianas, som du skriver, heter egentlig Havaianas. Håper du ikke har kjøpt deg "fake" flipp-flopps.

Ida sa...

Vilka underbara bilder! Jag älskar färgerna! Ha en bra vecka Kram Ida

lises sa...

Takk for titten i bloggen deres, her var det virkelig mye fint å se på - og inspirasjon i bøtter og spann. Har brukt litt tid på å kikke på lenker også, ja.

Nublus blogg sa...

Åh, jag blev sugen på turkos!

Och grattis till att ha sålt lägenheten! Hoppas att ni får ert renoveringsobjekt. Det var ingen som ville köpa vårt hus heller så vi fick vårt renoveringsobjekt billigt.

Och de små nyfödda... Så vacker bild!

*kram*

Tove sa...

Så spennende med huskjøp!! Gleder meg til å se hva dere kjøper og hva dere gjør med det!

Og for et interiør, elsker farger og det har jo denne damen brukt til det fulle. Det er sånn farger skal brukes:)

Og du, de hvite skoene med blå "pynt" passer vel best til de hvite sykehusdraktene:)

Og jeg sier igjen, du er heldig som får lov til å ta del i miraklene som skjer der du er i praksis nå. Kunne du tenkt deg å jobbe med dette når du er ferdig, evnt vidreutdanne deg?

klem