fredag 16. mai 2008

...jeg ser rødt!!..

...litt fordi vi egentlig skulle vært i Bergen på besøk hos Storeflittig og familien, og broren min som studerer der! (grrr..., Avinor...grrr..., flystreik...) og litt fordi jeg plutselig har fått dilla på rødt! (ja, og turkis, da!) Er med andre ord ytterligere betenkt over navnet jeg har gitt meg selv her på bloggen.. Pink? Turkis? Rød? Noe mer passende ville være fru Beslutningsvegring, vil jeg si.. Men jeg er veldig sånn at jeg får fargediller, og kanskje er det på tide med litt forandring fra alt det rosa? Persilja og datteren driver og pusser opp datterens rom, i rødt! Jeg har falt pladask, og etter å ha vist det som inspirasjonsbilde til min bestemte lille seksåring, kom vi til enighet! Jubel og fryd! Rommet hennes i rekkehuset vi har kjøpt like utenfor Oslo nå (jaaah, vi har kjøpt!!) får allikevel ikke en stor, påmalt regnbue slik hun hadde store planer om, men det blir i rødt og hvitt:) Det er det rommet i huset jeg gleder meg mest til å pusse opp nesten, blir så koselig å plukke ut detaljer og tenke løsninger der! Her kommer noen foreløpige ideer, prøvd ut litt her vi bor nå.


Fant denne fabelaktige kannen i dag, og den formelig snakket til meg om at den ville være med hjem! Synes den er hur kul som hälst!!!:) Over henger den med utvalgte plagg jeg har prakket på lillesnupp nå i min rød/hvitprikkete periode;)Min første dukkevogn, tror jeg fikk den til jul når jeg var 3. Fin, sant? Blir helt nostalgisk av den, altså. Nå er det lillesnupp som leker med den på besøk hos mormor og morfar.

Deilig, lite hagestol for de små hos Kids Home
Eller hva med dette perfekte sengeteppet på Grønlykke i Køben? Å, hvor jeg elsker den byen!


Ønsker dere en strålende flott 17.mai alle sammen!
Her plasker regnet ned..
og i Bergen er det sol!
Hørte dere det,
Avinor? (hehe..)

20 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Æsj så kjedelig.. streik er ikke kult altså!!

Gratulerer med ny bolig, dette blir jo spennende.. regner med at vi får en rund tur etterhvert!!

Ha en flotters dag i morgen, selv om det skal regne her på østlande!!

Anonym sa...

Kjempeflotte røde ting hos deg i dag. Den kanna var super! Og, ja,-København er flott! Var innom Grønlykke når eg var der for 14. dager siden men kom ut tomhendt... Ønsker deg ein fin 17. mai til tross for at du må feire den her.

Drømmer om drømmehuset sa...

Uff,så kjedelig med den streiken!.
Gratulere med kjøp av ny bolig. Må være deilig!
Rød er en fin farge det!
Ønsker dere en flott 17.mai.

Chrisina.

Mari sa...

Dette innlegget var presis som jeg skulle laget det selv :) SÅ herlig!! Hvor i all verden får jeg tak i den vannkannen da? -og takk for at du minnet meg på den gamle dokkevogna som jeg også har ett eller annet sted...Nå skal det nevnes at den er vinrød da...men pytt :)*opp på loftet å lete*

Drømmer om drømmehuset sa...

Tusen takk for det! Skal bli artig å starte opp !
Glede oss veldig masse!
ha en fin dag i morgen.

Anemone sa...

Huff da huff da... vanskelig å trøste du nå skjønner jeg..., men kanskje sprekker skydekket opp over akkurat deg, hvor DU er i morgen ?? Sanerlig ikke godt å si.

Rødt ja, en fabelaktig farge !!

Og en slik dokkevogn vekker hgamle minner gitt.

Prøv nå å ha en strålende dag i morgen, du fortjener en ekstra IS !!

Mari sa...

Mener du det nederste treet? Hvis det er en av de andre du mener så tror jeg bestemt det skal la seg gjøre. Selv har jeg begynt å tenke på om innsiden av dodøra skal få en selvmalt dings av noe slag... Kan nesten ikke vente med å begynne å tegne :)

akademika ja. Er det den bokhandelen som ligger litt nedenfor høyskolen det kanskje? Det er uansett litt langt å dra for å få handlet den kanna. Tror det barnerommet blir HELT i min gate! Gleeeder meg til å se flere bilder!

Storeflittig sa...

hei hei! ja.... avinor var kjipe i dag, vi gledet oss skikkelig - men vi skal feire dagen i GODT vær for dere også, hihi!

jeg har ikke vært like på prikkene som alle andre, men kjenner jeg begynner å komme etter. det er jo så STILIG! og kanskje særlig i rødt.

jeg ble så misunnelig når jeg så barnevognen, sånn hadde jeg og, men den har forsvunnet. Å!!

containergirl sa...

Grattis med rekkehus da! Blir spennende å følge med på;)

Ja rødt er herlig slik du viser her. Har faktisk en helt fantastisk flott lampe i ContainerGirl bloggen nå. I rødt!!!

Ha en flott dag imorgen alle tre;)

fru vims sa...

uff å æsj, det er så typsik at de legger streiken slik at det ødelegger for de som skal på tur...alltid når det er de som ikke reiser så mye. forretningsfolket 'slipper unna'

hos søstrene grene har de rød koffert med prikker på vettu :) sånn barnekoffert vettu, stiiiliiig :) jeg kjøpte meg en da jeg var i køben i februar :)

håper dere får en fin 17. selv om dere ikke får være i bergen

klem

liven sa...

Noe så irriterende!!!
Ja for her er faktisk strålende sol i skrivende stund!!
Friske flotte bilder her:)
Ønsker dere en fin 17 Mai

alvorada sa...

Her var det mye fint! Virkelig nydelig dukkevogn. Jeg har en nesten lik, bare mørkebrun. Hva i alle dager får foreldre til å kjøpe en MØRKEBRUN vogn til en liten pike på starten av 80-tallet? Kan noen svare meg på det? Den må nok ha vært på salg... :)

Siw H. sa...

Nydelig barnevogn du lå i :) så noen flotte eksemplarer i 17mai toget i Bergen.

Bente sa...

Heisan:)

Stakkers deg da,så trist at du ble drabbet av streiken!Det er så utrolig
dumt at de gjør slik!
Men jeg synst du virket positiv , selv om ting ble slik:)

Så skjønn kanne med prikker!!!!!
Har en del fra Greengate i de fargene,og det er til å bli i godt humør av:0)

Gratulerer med huset! Så gøy det må være å planlegge og glede seg til det:)

Ha ei herlig uke:)
Klem fra Bente:)

Ida sa...

Åh så fint med alla röda prickar-jag är också en sådan småbarnsmamma som aldirg tröttnar på prickar och älskar att arrangera dotterns kläder och små saker! Ha en bra vecka! Kram Ida

Annettenett sa...

Ah...polkadotter:)))
Kommer til å bli knallfint ja, råstilig kanne!

gunn sa...

Jeg har og fått dilla på rødt og hvitt med prikker...det må være noe i luften. Kjempefine bilder du viser. D
Den prikkete kannen,er den kjøpt på nettet?

Ha en nydelig dag!

Living White sa...

Smiler, en sånn rød vogn har jeg også. Fikk den da jeg var 3-4 år og nå er det min datter som triller alle lykkedyr, bamser og dukker i den:)

Tove sa...

Fy søren det var flott med det røde! Fargen virkelig "popper" ut, spesielt sammen med det hvite. Mange flotte rød ting du har, men må si din gamle dukkevogn var utrolig kul!

ha en flott uke:)

Min verden sa...

Nydelig. Jeg hadde også en helt lik dukkevogn - men min var mørkeblå. Den står også hos mormor og morfar og var flittig i bruk. Nå er jentene (og gutten) litt store - men kanskje vi får noen flere småtroll i familien. Lillebror har ikke fått noen ennå. Lov å håpe. Det er deilige bilder hos deg/dere. Hanne