torsdag 22. mai 2008

Hjemme hos BO

Denne onsdagen setter vi kurs mot Stord, der BO bor. BO er grafisk desiger, og bor sammen med samboer og to små barn i Hordaland.

BO er kanskje kjent for mange? Hun har blogget lenge, og vist frem herlige bilder fra sitt hjem og arbeidet sitt på bloggen sin. Slikt kan en bli glad av! Tusen tusen takk for at vi får lov å vise frem hjemmet ditt her, det setter vi kjempepris på!

Fem raske:

1: Hvilke tre ord beskriver best stilen din?

Personlig, "masse" og god atmosfære. Dvs. ei blanding av ein masse dill som er oppsamla gjennom eit 34 årig liv, strukturert og satt i system i stilleben, etter fargar og form. Deretter ustrukturert og tilgrisa av små barnehender...og ein putehatande mann! :-) Saman gjev interiøret (på gode dagar) ei kjensle som mange beskriv som god og "lys og lett". Eg håpar at stilen vitjar om at eg innehar estetisk sans, og at den gjev eit lite snev av slik eg egentleg ville ynskt at heimen min såg ut.

2: Hvilket av dine møbler er du mest glad i?
Eg er veldig glad i senga som mollemor søv i. Den kjøpte eg på auksjon i ein alder av 16-17 år, for 600,- kr. Senga har tilhøyrd ei jordmor, og hadde tilhaldstad i eit flott "Kapteinshus". Senga har eg sjølv sove i til eg flytta i frå mammo & pappen. Senga er ikkje så lang, så av og til tenker eg på om den har hemma veksten min...he he he! :-)

3: Hvis du hadde ubegrensede ressurser: hva er ditt drømmehjem?
Tidlegare ville eg nok svart eit slikt "Kapteinshus", med rutete vindauge, stor hage med eiga badeline, kvitt stakittgjerde og høgt under taket.(Svigermor har deler av dette, så me får heller nyta godt av det). Hadde nok ikkje takka nei til eit slikt hus i dag heller, men... I dag kunne eg tenkt meg å vidareutvikla huset me bur i, i tett samarbeid med ein flink arkitekt. Ville hatt større rom, masse vindauge (takvindu), ulike trappeløysingar, studio osv. Sjølvsagt med badebasseng i hagen... Kunne også tenkt meg ein råare fabrikk/lofts/leilighet f.eks. i New York. Jada...dream on! :-)

4: Hvilket nettsted er din inspirasjonskilde nr 1?
Favoritt i forhold til inspirasjon klarar eg faktisk ikkje å svara på. Det grunna at eg blir inspirert av element både her og der! Min favorittnettstad er sjølvsagt mi gode veninne, Linda, sin blogg. Dvs. Den Gode Feen. Det var ho som fekk meg til å byrja å blogga, og det er takksam for!

5: Hvem ville du gitt frie tøyler til å dekorere ditt hjem?
Trur heilt ærleg at eg ikkje hadde klart å gitt nokon heilt frie tøyler i min heim. Synes det er kjempekjekt med innspel og kreative forslag i forhold til planløysingar, men akkuratt innredningsdelen synes eg er litt for kjekk til å la andre få overta. Trur eg også har eit "pittelite" kontrollbehov der! Men, så det er sagt, det fins nok lassevis av interiørkonsulentar som kunne gjort ein kanonjobb heime hos meg, så eg hadde nok ikkje sagt nei takk viss det var eit "ufarleg" rom...

Vi begynner på kjøkkenet
. Rommet er holdt i hvitt med lyseblå detaljer. Smegskapet gir en egen stemning og liv.Kjellerstua har en herlig fargeinnsprøytning på disse bildene. De gule detaljene er så stilige, sammen med de andre knallfargene. Herlig.Prinse og prinsesserom: De søte små har fått så vakre rom! Prinsesserommet er vakkert, og det er særlig en detalj som jeg liker, nemlig det rosa/hvitprikkede teppet.


Prinsen har fått en hel vegg fylt med bøker, jeg kan ikke tenke meg noe bedre. Hesten er en dåpsgave, og den passet utrolig godt inn i rommet. Tror nok den lille gutten blir lykkelig for husken, når han når "disse" alder:)


Tilslutt viser vi to detaljbilder fra huset. Det øverste er fra en hylle på soverommet, må si jeg skulle ønske jeg hadde like ryddige skap. Det nederste viser en deilig krok med fargerike puter.

Tusen takk BO, for at vi har fått vise bilder fra ditt hjem! Her kommer linken til sidene hennes enda en gang. Gå inn på sidene for mye mye mer fantastisk inspirasjon!

Alle bildene er som vanlig tatt av bloggeren selv: BO:)

20 kommentarer:

Den gode feen sa...

Bodil har det fantastisk fint, koseleg og tøft. Kjekt å lese sjølv om eg kjenner henne VELDIG godt då. Kjempekjekt å sjå alle bileta samla. Ha ein fin dag!

Rosa sa...

Åh, det er jo så lekkert at auga vert stort og vått!
Skjønne skjønne barnerom, lekkert kjøkken, og til min store forskrekkelse syns eg det var _kult_ med dei knallgule detaljane i kjellarstova!

...den som hadde hatt slik orden på soverommet...

Takk for titten, ha ein god dag!

Whoopsi Daisy sa...

WoW. Blir stum kjenner jeg. Dette var nydelig. Syns smalahove var en utrolig artig detalj. Det har jeg aldri sett før.
Whoopsi Daisy

Tante Mimmi sa...

Veldig kjekk denne rundreisa de har lagt ut på!! Flittiglisene er FLITTIGE! Takk og takk! Og øya er stolt av Bodil!;)

BO sa...

Nå må eg skrattle! Dåke sku`sett huset nå -da hadde blitt ein STOR skuffelse!!! Da flyte!!! Å då meina eg at da flyte!!!

Takk, tante Mimmi, for at dåke e stolte øve meg! He he he! :-)

Tante Mimmi sa...

Kjære store og flittige Lise! Du skal ikkje å vondt i magen av den grunn!!! TTT (ting tar tid) og eg har det ikkje travelt! Det var berre koselgt, men styr no ikkje! :)

Aina sa...

Dere er flittig dere flittiglisene, og Bo har et lekkert hjem.
Kunne lett tatt over begge de barnerommene jeg:0)

Ha en topp torsdag og takk for titten!

Silkepapir sa...

Tusen takk for titten!
Nydelige stemningsbilder:)

Karianne

Katarina sa...

Flott,flott,flott!Herlig å se :-)

Hem & Lyckas Mia sa...

Javisst känner jag till Bodil, hon har verkligen en underbar blogg och ett vackert hem! kram

Bente sa...

Sukk og akk o ve......

Tenk å ha det slik....så ubeskrivelig vakkert.....
for aller første gang hørte om "boligblogging"...

Kos dere masse:)

Klem til alle de flittige og Bo fra meg:)

Miriam sa...

aaaah... herlige bilder fra et nydelig hjem. Kjempe flott idé med "hjemme hos"-innlegg forresten :)

prinsessa1976 sa...

Et nydelig innlegg:O)

Karna sa...

Fantastisk fint.....herlige barnerom...og kjøkkenet er jo en drømm....Gøy også å lese svarene...Ha en fin helg!

Living White sa...

Bodil Bo har det aldeles fantastisk, jeg kjenner jeg får lyst å dra rett hjem å prøve få det som denne damen. Jeg elsket alt i dette hus...

Tove sa...

Fy søren så flott, og det er så morro å se bildene samlet slik som dere gjør!!

mali-mo sa...

Det er kjempekjekt å se bildene satt sammen til en "hjemme hos" sånn som dette. Artig! Det BOske hjemmet er vakkert. Og du BO; sjøl om det flyter litt så er jo alt det fine der likevel under rotet et sted hehe!

GundaM sa...

Myyydelig ;)

Ønsker dere i samma slengen en riktig god helg!

Sessan&Prinsessan sa...

Mmmmm underbar vackert & harmoniskt♡
Tror jag "nästan" hade vågat att ge BO fria tyglar i mitt hem & det är en tillits erklæring ;0)

Flott reportage i en spännande & flott blogg.

Veronica sa...

Wow dette var knallfine bilder. masse super inspirasjon-kommer definitvt til å følge med på denne siden:)
Veronica