mandag 7. april 2008

...ferdig shina loppefunn..

I dag ble loppismøblene ferdig oppusset! Valgte den kjedelige løsningen; det ble hvitt.. Litt av grunnen er den skrante studentlommeboka som ikke var villig til å prioritere lysegrønn eller turkis maling.. Hvit maling har jeg jo nok av. På den andre siden har ikke lille frk. Pink, som egentlig skal ha disse møblene på rommet sitt når vi flytter, bestemt seg for farger på det kommenderommet ennå. Dvs, hun har vel kommet med noen ønsker... Forslag 1: en limegrønn vegg, en turkis, en rosa og en lilla. Eller helrosa med påmalt regnbue på den ene veggen.. Mor er ikke overbegeistret. Uansett fargevalg vil kanskje hvitt uansett være heldig, med tanke på potensielt MYE farge ellers i rommet;) Foreløpig står det lille bordet og barnestolen i stuen, må kose meg litt med go`følelsen! Synes det ble fint, og gleder meg allerede til neste helg.

Ha en flott uke da, dere:) Jeg hadde første dag i ny praksis i dag, på nyfødt avd. Oj, oj, oj, så bitte, bittesmå små mennesker kan være!

19 kommentarer:

Hulda sa...

Så nyydelig det bordet ditt ble! Du har jo styla så flott også, en fryd å se på bildene dine! Jeg ble ordentlig glad av å se på. :) Kjempefint med alle lysene som skinner der, og så fint det var under også, håndklær, duker, lys i fine kurver.. ;)

prinsessa1976 sa...

he he.....sånne fargevalg er visst "kule" nå for tiden. Prinsessa snakka også om noe slik men siden sånne saker oppfattes kun som støy i bakgrunnen hos denne dama så blir det hvitt og hun kan heller velge farger på detaljene selv. Hva er liksom vits men en knall farge på veggen når misjonen med å kjøpe Wendy blader kun er for å få opp de to plakatene fortene enn jeg klarer å si....hest! Under sist opptelling var det 21 plakater på vagger og i tak....HURRA!!!!

Storeflittig sa...

Hihihi! Lille frk pink har sansen for farger skjønner jeg:) Gleder meg til å se det rommet, kanskje like greit at det ikke ble malt bord i andre farger...

Du er så flink til å style!!!! Jeg elsker det gule stoffet, hvor kommer det fra?

Nublus blogg sa...

Bordet blev jättefint i vitt. Det låter som om fröken Pink är en riktig färgälskare och då är det skönt med vita möbler och väggar. Då kan de små få gå loss med regnbågens alla färger utan att man själv får huvudvärk. :-D

*klem*

Anita sa...

Såå nydelig blogg dere har!! Såå nydelige og "lette" bilder!! Hit kommer jeg igjen! Ha en koselig uke! Klem!

Nublus blogg sa...

Store Flittig: Estland är mitt andra hemland eftersom morfar flydde därifrån under kriget så jag har släktingar i bl a Tallinn. Och så är min man från Estland så det blir några resor varje år när hemlängtan blir för svår. :-)

Och så är det en otroligt vacker stad.

fru Pink sa...

Storeflittig: Det gule stoffet er et putetrekk fra Sally Ann. Kjøpte det for flere år siden, har bare ikke "rukket" å kjøpe innerpute til.. ehh; flittig, ser du;)

borghild sa...

Ble veldig fint i hvitt, da, selv om du forkastet forslaget mitt;-) Og det er veldig sant det du sier om at hvis det blir høy fargefaktor ellers, så trenger en noe nøytralt sånn at det ikke tar helt av. Klem B:-)

Annettenett sa...

Lekkert ble det iallefall, knallfine bilder også!

Hemma på Landet sa...

Jättefint!:-) Kram

chatrine sa...

Heisann!
Tusen takk for koselig kommentar i min blogg!
Her var det da mye fint, og masse fine nye ideer, og tips!!:)
Jeg "scroller" meg nedover bloggen din og ønsker en fin kveld!
Klem fra chatrine:)

Miamor sa...

Til dere alle 3! Husker da jeg var i praksis(er sykepleier jeg og) på nyfødt! Jeg var helt i ekstase! Syntes det var såååå kjekt! Måtte minst få fire barn sjøl etter det... Sånn ble det!! Til storeflittig!! Så trivelig hver gang du kommenterer på sida mi! Skal nok vise resultatet av båndtvangen min... Har planene klare i hodet:) God natt!!

Livy sa...

Wow! Så utrolig flott bordet ble! Tror nok det er lurt med hvitt ja, når rommet ellers kommer til å få mye farge på seg *smile*

Å så herlig sted å være i praksis da! De er jo så søte små! Det er jo veldig koselig så lenge de er friske - værre når det er kritisk. Lykke til i praksis!

Ønsker deg en fin onsdag!

LISBETH---<-@ sa...

Heisan1 takk for koelig besøk og kommentar inne hos meg. Ikke lett emd frgefalg hos disse små, heehe det kn fort ta av.. Nydelige bilder du viser.
Klem

Bo med barn sa...

Så sant..så sant...studenttilværelsen har også mange gode sider...som jeg akter å ta med meg inn i yrkeslivet som selvstendig næringsdrivende:))

Loppisfunnene ble kjempefine!

mali-mo sa...

hvitt er nå alltid lekkert da..det ble jo veldig fint! tusen takk for hyggelig kommentar hos meg forresten! Praksis på nyfødt avdeling høres veldig sterkt ut for en småbarnsmor hehe.Hadde nok tutet hele dagen jeg da tenker jeg ;) kjenner jeg blir litt sentimantal av å være rundt babyer for tiden ;)

GundaM sa...

Så nydelig det ble ;) Og hvitt går jo til alt da.

Spent på hva neste innlegg går ut på jeg no da;)

Miss.T sa...

Ååå så flotte bilder du viser !! HVitt er min favoritt så jeg synes bare det var helt nydelig !!

Tove sa...

Borste ble jo nydelig, og så mange flotte detaljer. Kubbelysene i kurven for eksempel, så enkelt, men likevel så dekorativt:)

Ja, det høres ut som om jenta di ønsker seg et fargerikt rom..hihi Men det tyder nok på at hun er av den kreative typen, og det er bra:)

Og heldigris som har praksis på nyfødt avd... skjønner hva du mener, man glemmer så fort hvor små barna ens en gang var:)

klem