søndag 6. april 2008

Hjemme hos Gunda M

Nå skal jeg skrive noe jeg skjeldent har skrevet: Gunda M er en jeg beundrer. Og vi skal få lov å vise frem bilder fra hennes verden her på de flittige! Gled dere, her er det inspirasjon å finne.

Gunda M har ikke mindre enn tre blogger. Hun driver gjenbruksbutikk i Containergirl, hun gir drypp fra sin uuttømmelige skaperverden og hverdag i Gunda M - en liten hagevandring, og viser frem sine to katter her.

Gunda M går sin egen vei, hun tror på sin sjette sans og har ekte omsorg for andre. Hun lager møbler, dekor og helt spesielle engler av drivved, eller annen kunst av ting hun finner i naturen. Men det jeg kanskje liker aller best er at hun gjør det på en moderne, trendy og chic måte. Jeg er ekte fan av Gunda M, og i denne hjemme hos repotasjen skal jeg vise hvorfor.1: Hvilke tre ord beskriver best stilen din?
Stilen min kan vel kalles rustikk...back to nature. Elsker jo blande naturelementer inn i innemiljøet. Store steiner, en kvist her og en kvist der...lettere henslengt. Dessuten praktisk! Nesten alt av bord går på hjul; bare skyve de bort og tilbake igjen etter en kjapp vask. Må vel nevne HUMOR også, som betyr masse for meg og stilen: humor og glede...

2: Hvilket av dine møbler er du mest glad i?
Min drivved benk på hjul kanskje, den får jeg ihvertfall mest kommentarer på;) Men er og veldig glad i min Eilersen sofa og da. Den var vel i overkant dyr, men når jeg en sjelden gang finner noe jeg virkelig liker er ikke min mann sein om å si: -Ja, da kjøper du det!

3: Hvis du hadde ubegrensede ressurser: hva er ditt drømmehjem?
Hmmm, det må være et sted der hav og himmel møtes...sukk. Det finnes vel ikke noe bedre enn å sitte og kikke på havet der sola eller månen speiler seg i vannskorpa! Eller sitte og kikke på skikkelige bølger, regn og ruskevær og da sitte i sin Eilersen og kikke utover...drømme, drømme.

4: Hvilket nettsted er din inspirasjonskilde nr 1?
Det er så mange, men en jeg liker godt er Poppy Talk og dessuten svenske Emmas blogg. Der kan man finne noe annet!

5: Hvem ville du gitt frie tøyler til å dekorere ditt hjem?
Tidligere var jeg svært så facinert av Tricia Guild og tror nok jeg ville valgt henne! For at det kanskje ikke ble for mye av det gode kunne godt Anemone blitt med henne for å roa det hele ned litt. Men ELSKER Tricia`s hagemiljøer da.

Hjemme hos Gunda er det denne som hilser velkommen. Stilig, ikke sant? Her kommer første tegn på hva denne damens foretrukne materiale er: drivved. Kule gule sko! Stubben er sitteplass når en tar på seg skoene. Veskene i sølv og sort... *hjerte*.

På kjøkkenet har Gunda vaniljehvite kjøkkenskap og kjøleskap som er trukket i voksduk. De sorte stolene gir karakter til rommet. Under ser du et bord med innebygd katteplass! Hvordan en gjør det kan du lese her. Greide ikke å la være å legge ved detaljbildet med stettfatet. De har jo vært så trendy en stund nå, og her har Gunda laget sin egen variant.


Den ene sofakroken i stua er lilla. Her står sofaen "Eilertsen", med lilla bakvegg og puter. Dette er en virkelig innbydene kosekrok! Over sofaen ser dere to eksempler på englene Gunda lager. Under sofaen ligger en lysslynge.

Her er den andre siden av stuen på kveldstid. Denne delen bruker Gunda når kaffegjester kommer på besøk. Et smart triks for å skape høyde i rommet er å la gardinene gå helt opp i taket. Det hadde jeg ikke tenkt på før.Kattene har virkelig fått vist seg frem i denne repotasjen:) Her foran peisen med stilige vedstabler. Naturlig, enkelt og med høy wow-effekt.Jeg avslutter hjemme-hos repotasjen med bilde av utekrakken som på en enkel og naturlig måte "oppsummerer" Gundas hjem. Jeg liker stilen din så godt, så greide ikke å la være og også vise et detaljbilde til med blonder og enkel kvist. Vakkert!Tusen tusen takk Gunda M for at du har vist frem hjemmet ditt. Jeg er sikker på at det er mange som kommer til å bli inspirert nå, så jeg legger ut link til hovedbloggen din en gang til.

19 kommentarer:

fru Pink sa...

This is art!! For å bruke det noe slitte (men sanne) Idoluttrykk nr 1: SÆREGENT! Jeg elsker stuebilde med de høye gardinene, ypperlig idé. For ikke å snakke om de blonder og drivved sammen; perfekt kombinasjon. Det sarte, feminine mot det rustikke. Ahh, som dette blogglivet gir føde til den estetiske sansen, hvorfor begynt jeg ikke med dette før?!

Knall reportasje, Storeflittig!:):)

Bo med barn sa...

Helt enig! Her er det masse inspirasjon! Liker spesielt godt den rustikke stilen med drivved og saueskinn. Herlig!! Skulle virkelig ønske butikken hennes lå i nærheten av meg:)

Ellers er det så gøy å se hvordan dere jentene her inne utfyller hverandre. Har begynt å ha en liten konkurranse med meg selv om hvem som skriver innleggene og jeg har alltid rett:)) Dere har hver deres stil og det er så gøy å se. Keep it up girls:) Og ha en flott søndag!

GundaM sa...

Neimen, du har vært og henta bilder i kattebloggen og!!! Så fin en reportasje du har laga om meg og mitt hjem, blir helt rørt her jeg sitter....

Enn det at dere fikk bruke et oversiktsbilde av stua mi, det ble Adresseavisen nekta da de var her og hadde reportasje...

Wow, nå fikk jeg inspirasjonen tilbake her;) Takk,takk!

Hulda sa...

Koselig reportasje fra Gunda Ms hjem. :) Drivved er veldig fint, bruker mye av det ute i hagen. Noen av kreasjonene hennes minner meg om møblene morfaren min har snekra til hytta vår.

Lille Trille sa...

For et herlig hjem...og ikke minst personlig :-) Det er ikke alltid like lett å få til, har en venninne som bodde i utlandet en stund og hun beskrev sitt hjem som "å bo i en IKEA-katalog" hi hi.
Likte også godt reportasjen fra Magnolia - herlig inspirasjon.
Ha en flott søndag :-)
Klem Lille Trille

Fru Fjeldhammer sa...

Her er det mye flott hos mange og enhver. flott blogg dere har altså!!

Storeflitig: stjernekast på filmen ble 5, filmen var veldig opp og ned om jeg likte den eller ikke, men det var mye humor i den og to fantastiske flotte menn og det betydde veldig mye!! *LOL*

virkelig verdt å se med jentene, ikke mannen!!

ha en fin dag alle sammen!!

Hemma på Landet sa...

Vilken trevlig och mysig blogg.:-) Kram Stina

Miamor sa...

wow! Flott hjem Gunda har! Så bra nmed personlig stil! Tøft kjøleskap!!! jeg har jo møtt denne dama"live"! Flott dame med glimt i øye og omsorg!!!

Nublus blogg sa...

Vackert, vackert! Och härliga missar också.

Tack för härliga inspirationsbilder!

*klem*

Anemone sa...

Jøsses min, ser det ligger an for en interiørdesigner jobb her !! Kan være bra "attåtnæring" det for en skarve sykepleier :-)

Men må nok si at GundaM ikke helt vet hva hun begir seg ut på da nei. Men et sammarbeid med Tricia Guild kunne vært bra, om jeg hadde fått noen av krollene hennes vel og merke.

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Ja her er det mye lekkert!
Fin repotasje!
Det er så flott å blande naturelementer med nye og gamle gjenstander.
Fin søndag til deg!

Katarina sa...

For en FLOTT blogg dere har jenter! Fant den nå..tror ikke jeg har vært her inne før.. :-)Ha en super fin søndag:-)

Laila sa...

Takk for kommentar i bloggen min. Nei, jeg drømmer egentlig om det samme ennå, jeg. Huset mitt er en light utgave av den utlimate drømmen bare. Hvis du ser på tegningen/drømmebildet, og så i sidepanelet der jeg har bilde av kjøkkenet mitt, kan du se at de er gangske så like bare at drømmekjøkkenet er bredere. (1,40m for å være nøyaktig)

Persilja sa...

Jag säger bara ÅÅÅÅ ÅÅÅÅ ÅÅÅÅ!!!! Jag är grymt imponerad! En blogg i min smak! Vilket hem! Jag har varit inne hos Containergirl men inte hennes andra blgogar. TACK för fint tips! Hennes hem är så cosy! Som ett masterpiece i senografi!!!!! UNDERBART!

Sessan&Prinsessan sa...

Hoppla!! Detta var en riktig GULD BLOGG just en sån jag behöver i min blogg samling ♡
Den inspirerar & ger variation något jag älskar!

Nu har jag plenty med läsning under gråa regnväders dagar, TACK TACK TACK!

-Sessan

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Her var det jammen mange gode ideèr å hente! Nettopp derfor jeg liker meg så godt i bloggverdenen :-) Bare det kjøleskapet trukket med voksduk! Noe sånt har jeg aldri hørt om før, men det er jo genialt hvis man har et slitt eller kjedelig kjøleskap... Og stettfatet; kjempesmart! Nå ble jeg virkelig inspirert, tusen takk :-)

Ønsker deg en flott uke!
Hilsen Britt :-)

P.S Kattene gjorde seg bra i reportasjen de; virkelige fotomodeller!

borghild sa...

Kjempekult hjem GundaM har!! Så gøy når noen går egne veier, og lager et helt unikt hjem...
Og fru Pink, jeg stemmer for aquagrønt bord m/slitte kanter:-) Klem B:-)

Hemma på Landet sa...

Så mysigt! Du gör härliga inlägg du. Kram Stina

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu I want to say thanks!, http://soundcloud.com/zolpidem ofmr derivation http://rc8forum.com/members/Buy-Azithromycin.aspx orhearing http://www.comicspace.com/clomid/ bogus sang http://talkingaboutwindows.com/members/Buy-Ciprofloxacin/default.aspx crates ppcp http://soundcloud.com/furosemide sleeps megaport