lørdag 5. april 2008

..å lade opp til sommeren med loppis:)

Snart er sommeren her:) Mmm, sjø, strand, SOL, blomster, SOMMERKJOLE, is, grillmat, hawaiianas, ferie, terasseliv, BADE, bocca, hengekøye, HOVEDØYA.... og listen vil ingen ende ta..
Gleder meg som et barn! Nyt bildet under fra Passiflora.Og sommerkjole. Fra Ellos faktisk. Synes de har kommet seg veldig de siste årene. Med 5-6 sommerkjoler, noen nøytrale og noen i glade farger, føler jeg meg kledd hele sommeren. Med myk cardigan over hvis det blir kjølig, en stor veske (lik de Persilja lager) over skulderen og Hawaiianas på beina. Sommerkjole er faktisk like behagelig å ha på som joggebukse;) Me like comfort;) Glemte forresten å nevne JORDBÆR, dere! Og vannmelon! Mmm.

Jeg har ladet opp til sommeren med årets loppispremiere, og går nå under navnet loppisdronninga her hjemme. Fant ikke veldig mye, var en hærskare som hadde funnet veien i dag.. Pust og pes, godbitene forsvant rett foran øynene på meg mens jeg og lille frk. Pink stod og tviholdt på våre utvalgte herligheter. Liten barnestol i heltre, tror det er flammebjerk, for tre tiere.Og sjarmerende, lite bord, passende til et barnerom eller i gangen tenkte jeg. En femtilapp for skatten.


De er allerede grunnet med hvitt, og står nå på terassen og undrer seg over hvordan de skal se ut i sitt neste liv. Og det er her jeg trenger noen gode råd. Det er ikke uten grunn jeg også kalles fru Beslutningsvegring (uff, lite flatterende karaktertrekk...) HVITT eller (green gate) GRØNT eller BLÅ/TURKIS?? Det grønne skapet i siste Rom 123 inspirerer meg.Det samme gjør denne stolen.
Fra Boligmagasinet


Og disse blåtonene.
Fra Designers Guild


Vad tycks?? :)

6 kommentarer:

Emmeline sa...

Masse fine bilder og fantastisk inspirasjon i dette innlegget:)

Ser du er i gang med loppesesongen. Jeg må jo bare innrømme at jeg sjelden eller aldri går på loppemarkeder!! Jeg finner på en måte INGENTING, eller så henger det kanskje sammen med at jeg har alt jeg trenger???

Stilforvirring og beslutningsvegringen din derimot..den har vi felles. Jeg klarer aldri å bli enig med meg selv, skal jeg ha det hvitt eller knallturkis, kanskje eplegrønt eller???? Skal man ha rosemønster eller Tildamønster eller kanskje noe helt annet??? Behold det hvitt du, og så pynter du med knallfargene istedet... Det hadde jeg gjort. Fortsatt god helg:)

Storeflittig sa...

Hihihi! Vi er ganske gode altså: gjett hva jeg har gjort i dag?? Joda: åpnet loppissesongen! Skulle tro vi drev å blogget sammen nesten, så like vi er:):):)

Og dette med stilforvirring? Det er helt unulig å holde på en stil har jeg funnet ut, så jeg har bestemt meg for at den stilen jeg følger er "alt jeg liker, satt sammen i en stor smørje" - stilen.

Elsker bildene du har lagt ut, stolen ser kul ut, og bordet er jo helt skjønt da! Frk Pink passer det jo yppelig.

fru Pink sa...

Hehehe, stilig!

Da er vi herved to tilhengere av den nyoppfunnede smørjestilen;)Smørje er bra, smørje er bra!!!

Persilja sa...

Jag är också så sugen på grönt! Ska måla något i lysgrönt snart!!!! Men vad??? Eller turkos! Det är underbara färger!
Den där tidningen 123 har jag aldrig sett i Sverige. Bolig däremot köper jag då och då! Måste nog be min kiosk ta hem 123!

Hulda sa...

Oi, hvilke skatter du har funnet på loppisen! Det bordet var helt meg, så flott altså. :)

Veldig inspirerende bilder i dette innlegget. Hadde nok beholdt bordet akkurat som det er, det er jo virkelig fint!

Fant også noen skatter på loppemarked i dag, bilder kommer om litt. ;)

Laila sa...

Ta en sjans og mal det i grønt eller blått. Blir det feil, er det jo bare å male over. Jeg har malt et bokskap i lys isblå, selv om "alle" sa at det burde være hvitt, til nøds beige. Men skapet ble kjempelekkert og jeg har fått masse skryt for det.