torsdag 3. april 2008

Hjemme hos Mimmi Magnolia

For noen år siden satt Mimmi, mannen og de to barna drømmen ut i live og bygde hus hjemme i Sverige. Jeg synes huset formelig oser av nostalgi og sjarm, tross at det er nytt. Den kombinasjonen faller jeg pladask for. Sjekk det runde vinduet, et av mange eksempler på detaljrikdommen i dette huset. Jeg synes Mimmis hjem er helt underbart vakker og herlig!

Det første møtet med hennes blogg -Magnolia- førte meg nærmest automatisk inn på mailen; dette hjemmet måtte vi simpelthen bare få vise frem! Vi får vel alle våre favoritter i bloggverdenen, og for meg er Magnolia virkelig en storfavoritt.
Fem raske

1.Hvilke tre ord beskriver best stilen din?
Vitt, enkelt och mixat

2.Hvilket av dine møbler er du mest glad i?
Mina gamla möbler som junosängen och lilla kökssoffan!

3.Hvis du hadde ubegrensede ressurser: hva er ditt drømmehjem?
Ett stort 20-talshus med glasveranda, med tinnar och torn. En stor trädgård med äppelträd och gammal västhus och med strandtomt. Ååååå, vad härligt! *hihi*

4.Hvilket nettsted er din inspirasjonskilde nr 1?
Oj, det var svårt... Min största inspirationskälla på nätet har en blogg, hon heter Julia och har bloggen Julias vita drömmar

5.Hvem ville du gitt frie tøyler til å dekorere ditt hjem?
Atlanta Bartlett skulle få fria händer! :D

Her er den omtalte junosengen, jeg måtte bare vise den frem med en gang:) Utrolig fin, og virkelig på toppen av min ønskeliste.Mimmis stue, akkurat slik hun beskrev; hvitt og enkelt. Med masse sjarm!!

Jeg elsker disse vinduene som slipper inn masse lys, luft og romfølelse, samt at det gir rommet orginalitet. Benken er den Mimmi nevner som et av sine favorittmøbler. Det skjønner vi godt!


Over ser vi hvordan kveldsroen har senket seg i stua og skaper et stemningsfullt lys. Myke puter, pledd og skinnfeller innbyr til at roen kan senke seg. Under bader en krok i stua i solskinnet; vakre, vakre bilder.


Også; over til det jeg tror opptil flere av oss kan inspireres av. For hvor skal vi gjøre av disse store, svarte monsterne og dertil duppeditter? Mimmi og mannen tok saken i egne hender, og med litt hjelp har de selv laget dette flotte skapet som skjuler det vi ikke har lyst å ha i synsfeltet hele tiden i hvertfall. Her kan dere lese Mimmis historie om å bygge Tv-skap:)Vi tar turen videre inn på kjøkkenet.
Vinduene er detaljrike i dette huset, og er herlige blikkfang. Jeg liker så godt hvordan vinduet starter i gulvhøyde, for ikke snakke om sirkelvinduet da!


Bildet under er Mimmi! Så friskt og vårlig, til å bli glad av. Flisene er faktisk helt like de vi har på badet (skal vise en gang). Radioen har et herlig retropreg, og de søte eggeglassene er fra Green Gate.


Et lite glimt inn i master bedroom. Lyseblått er så fiiint!


Falt sånn for dette jeg da, fra gangen. Mimmi tror skolhyllen er en Leksvik (Ikea), som de har malt hvit. Kiwilykter fra Iittala på rekke og rad, deilige linputer og skinnfell. Nydelig.I den ytterste gangen henger barnas regnjakker fra Katvig som glade fargeklatter og ønsker velkommen.


Jenterommet går i hvitt med røde innslag. Selv fru Pink synes det kan være befriende å se et jenterom uten den nærmest obligatoriske rosafargen;)


Rommet er så nydelig, her er alt en liten jente kan drømme om; hjertebord på veggen, komfyr og til og med en liten postkasse. Rommet er holdt i hvitt for enkelt endre uttrykket når datteren blir større. Er ikke bildecollagen under herlig?


Vi takker Mimmi så masse for titten hos henne. Vi kommer garantert igjen til deg:) Ble du inspirert får du enda mer av det gode her.

12 kommentarer:

Storeflittig sa...

Utolig fine bilder!! Jeg har ikke vært så mye på magnolias sider før, men det tror jeg jammen jeg skal begynne med:)

Jeg vil ha sånn barneseng. Og sånne vinduer. Og...)

Hulda sa...

Utrolig flotte bilder! Så koselig "reportasje" :)

Miamor sa...

Dette er jo bedre enn interiørbladene dette :) hun har lenge vært på min favorittliste! Så flinke dere er!!

Victoria sa...

Vilken fin blogg och vad kul det var att titta in hos Mimmi! Jag kommer tillbaka!

mali-mo sa...

For et vakkert hjem! Pent&bruksvennlig for en barnefamiliempå samme tid. Og det er godt gjort syns jeg. Skal jammen sjekke ut bloggen hennes. Takk for tipset, det var en kjempeflott reportasje syns jeg- og riktig god helg til deg!

Anonym sa...

Hei fru Pink.
Dette var et utrolig nydelig hjem.
Sikkert flere som kunne tenke seg et slikt hus. Kjempeartig å lese bloggene deres. Stå på videre.

Adelin & Kristine sa...

For eit flott innlegg og nydlige bilder ... vi følger med :-)

Victoria sa...

Har lagt till er i min blogglista - hoppas det är OK! Ha en mysig fredag!

♥ Milda Maränger ♥ sa...

Ja visst är hon duktig!!! Kul att se så många fina bilder!

Anonym sa...

mimmis hus är verkligen ett riktigt njutarrum!! Va kul att läsa om henne här :)
Nu ska jag kika vidare i denhär spännande bloggen, kul att ha hittat hit!
trevlig helg!
/ruffa

Nublus blogg sa...

Både Mimmi och Julia är fantastiska inspirationskällor och jag har tack vare dem börjat hitta min inredningsstil. Sakta men säkert blir det ljusare inredning här hemma.

Den här bloggen tänker jag besöka ofta, en härlig inspirationskälla!

Mys liv och hem sa...

Vilken otroligt inspirerande blogg ni har.Så många fina hem.Hit återkommer jag för inspiration.Ha det gott!