lørdag 12. april 2008

Bad

Har jo lovet dere å vise badet vårt. Det er nok på ingen måte et drømmebad, men jeg er ganske fornøyd med at vi fikk det såpass greit for en veldig billig penge. Badet var et typisk 80`talls bad, uhyggelig stygt, med beige toalett, vask og badekar, mørkebrune møbler og beige vegger. Gulvet er lysebrun vinyl. Usjj og æsj.. Vi innhentet noen tilbud på totalrenovering, men fant ut av vi ikke ville bruke sååå vanvittig mye penger på å pusse opp et bad i en leilighet vi visste ville være midlertidig. Vi malte derfor veggene kritthvite, kjøpte nye møbler, toalett og badekar og flisla en vegg for å skape litt kontrast. Og vips ble det straks mer levelig:)(Forresten; er det noen som har erfaring med å bruke hvit fugemasse på badet? Fikk det frarådet i flisebutikken fordi det ville gulne. Derfor endte vi med lysegrå fugemasse både på badet og kjøkkenet, selv om jeg heller vil ha et hvitt/krem - utrykk heller enn hvitt/grått. Altså heller varmt enn kaldt. Vanskeligheter med å utrykke meg her..)

Deilige badehåndklær fra Benetton, mmmmyke som fløyel:) Pink grapefruit såpe og håndkrem fra Bodyshop, lukter sommer hele året!


4 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint du har det på badet. Skjønner godt at dere måtte gjøre noe med det som var der. Syns det så fresht og flott ut. :)

Persilja sa...

Härligt hem!
Tack för ditt fina svar Storeflittig!
Det känns skönt att veta att man inte är ensam om denna rastlöshet! När man har fyra barn som måste gå skola är det ju svårt att kunna ta sig friheter. Min man är inte så huslig så jag känner också att jag får dra hela lasset själv och då kommer dessa stunder ibland då jag bara känner mig nedtyngd av alla plikter. Då kan jag längta efter att göra något galet. Något egoistiskt. Fast det gör jag inte eftersom jag tänker på barnen i första hand. Men en liten köksochstädrevolution skulle jag kanske göra!!!;D Tänk att ha pengar så att HELA familjen kunde åka och bo utomlands ett år! Det vore fantastiskt! Nåväl, jag får drömma mig vidare och hosta upp mig och fortsätta kämpa. Och det hjälper massor att höra att jag inte är ensam om dessa tankar!!!
Kram!

tinemor sa...

Så lyst og fint bad!

Anonym sa...

Vi har brukt hvit fugemasse på kjøkkenet. La flisene for ca ett år siden, og har ikke sett tegn på gulning - like fint og hvitt fortsatt, selv om vi også ble frarådet det. Hvorfor lages det hvit fugemasse da, tenkte vi og kjørte på. Har ikke angret på det.