søndag 4. juli 2010

Studentkjøkken

Flyttebilder. Vi har flyttet fra Nattland. Godt, og trist på samme tid. Her er noen studentleilighetsbilder.11 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Nice:)
Skikkelig flott.

Skulle innom for å ønske deg en fin fin ferie. Klem fra Elin:)

Allis i Eventyrland sa...

Så fint det har blitt! :) Nydelig sjenk!

Jorun sa...

Jeg savner også (deg på) Nattland!

God innflytting!

Fargerike Dagny sa...

Fresht! Gleder meg til å se deg innrede igjen nå når dere flytter :)

dagny

Ellen sa...

Takk for hyggelig kommentar hos Gasellene, tenk - vi blir helt beæret når selveste Storeflittig er inne hos hos!Så herlig at du skal 'hjem' til Østfold:)Jeg har også flyttet tilbake til Østfold etter lang studieperiode og diverse bostader.There is no place like home:)Leiligheten er jo helt fantastisk, jeg har jo sett noen bilder derfra før også.Du er flink til billig 'make over', ingen tvil om det.Husker det innlegget om striesekken i skapet, helt herlig idè!Ha en fantastisk sommerdag:)

Polly sa...

Tusen takk for sommerhilsen. GOD SOMMER til deg og. Og så flott studentleiligheten din ble. En kan få til mye med lite penger. Er student selv, og da må man tenke litt kreativt. Men resultatet blir ofte like bra med lite penger:)

Maya: sa...

Herlig leiligheten ble! Maling gjør virkelig underverker, det er bildebonanzan din bevis på. Og så nyter jeg synet av lysekrona di, det er vel den du har laget selv om jeg ikke husker feil. Synes den ble så fin! Håper du blir å trives på nytt sted. Det er trist å måtte flytte fra et sted man trives, men guuud så spennende å innrede på nytt, hihi.

Sommerklem
Maya

dolamorola sa...

Hei, Storeflittig! :)

Tusen takk for koselig kommentar! :) Det er alltid gøy å finne stilsøstere ;) Og ja, selvfølgelig kan du legge meg til ;)

Jeg er veldig glad i bloggen deres forresten! :)

God sommer til dere alle tre :)

Lisali sa...

Snufs..

ninaslykkeliten sa...

kjempestor forvandling.......så stillig det er blitt

Scandinavian Retro sa...

Wow! Det ble kjempebra!!