lørdag 20. februar 2010

Stopp!

Her går det i skilt om dagen. Syns dette passer så godt ved siden av tv'n.

Her er de to tingene jeg er reddest for innen interiør: nemlig svart og rødt. Nesten morsomt å si at en er "redd" farger, men begge fargene er så harde og krevende. Jeg har tøffet meg opp, og prøver for en periode.

Syns det er en morsom trend med alle disse skiltene. Jeg malte konsollbordet vi har tv'n på i svart høyglans i høst, og det er stilig på sin måte. Problemet er bare at støvet blir så enormt synlig, så det skal males over med tavlemaling. Jeg er i utgangspunktet ikke den som løper over med støvkluten hver dag og da er det utrolig demotiverende når det blir nedstøvet etter omtrent 10 minutter. Kanskje jeg bare skal la det stå slik, da har jeg i alle fall en veldig god unnskyldning, hvis det ser litt så som så ut:):)

Kjøpte sommerfuglsmykke på Accessorize her om dagen. Det får pynte opp litt her også, selv om jeg er litt forelsket i det, og bruker det hver gang Lilly sover, hihi. Ikke kompatibelt med ivrige babyhender.Tusen tusen takk for hyggelige kommentarer på forrige innlegg, har ikke rukket å stikke innom dere enda - men gleder meg til det:) Så koselig å få tilbakemeldinger, særlig når prosjektet ikke var mitt. Dere er gode, altså!

Det var flere som lurte på hva puffen er fyllt med. Mye av hemmeligheten til å ha en velfungerende puff (tro meg, her er det erfaring som snakker, hihi!) er å ha i en firstprice middagsrispose. str STOR. i vår puff er det faktisk en lærpuff med ris inni, og det hjelper veldig på formen!

20 kommentarer:

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Jeg elsker sort-hvite kontraster, men når det gjelder det røde er jeg fullstendig enig med deg. Da jeg studerte interiørdesign i Oslo jobbet jeg i en møbel/interiørbutikk samme sted der du kunne vele type sofa/stol osv og deretter hva slags stoff du ville ha til. Da jeg skulle slutte der bestemte jeg meg for å kjøpte med meg en del og endte opp med blandt annet en mørk rød puff med tilhørende puter i samme farge. Jeg tror jeg angret etter 2 uker på at jeg ikke tok en annen farge som var litt mer anvendelig for jeg så meg rett og slett lei på den røde fargen med en gang og puffen kostet jo noen tusenlapper. Jeg tror den puffen har vært bortgjemt i flere år nå *rødme*

Meeeeen, den som intet våger intet vinner og små detaljer er tross alt ofte litt rimeligere og enklere å bytte ut enn en del møbler er ;)

Håper du/dere får en fortsatt fin helg :)

mi-rachel sa...

råtøffe skilt!

victoria (huset i byen) sa...

Kjempe kule skilt, heldig du er som har de, og tvbenken var rååå tøff, elsker svart som kontrast til ett ellers lyst rom....
klem victoria

Heidi {FruFly} sa...

Vanvittig kule skilt!!! Har tittet litt på Ebay, venter på at et perfekte skal dukke opp:) I mellomtiden har jeg laget litt nytt til bord, lister og vegger med bokstaver og tall selv. På den siste har jeg faktisk brukt svart og litt rødt;) Ha en fortsatt flott helg! - Heidi♥

http://www.annajohanna.no sa...

Stilige skiltene var!! Takk for tipset ang. malingen av tv benken!! Synes det er kult med svart jeg:)

Ha en flott søndag!!

Klem fra Johanna

Marta / Livet på landet sa...

For et kul skilt!!! Jeg vil også ha!! Men hvor i alle dager får man tak i noe slikt da???
Nå kommer jeg med et dumt spørsmål: Den risposen... Hva gjør du med den? For du trenger jo mer fyll e n én pose ris? Skal ikke puffen fylles med ei dyne?? Huff, sikkert teit spørsmål:) Men jeg nemlig også laget en slik puff.. Som fikk en fryktelig rar fasong:)

Ha en fin søndag!

Lycheli sa...

Sååå kult skilt :) KJempefint mot det sorte, men kjenner støvproblematikken ;) Likte puffen under kjempegodt også! Så utrolig heldig du er som har en svigermor med slikt talent og giverglede. Litt misunnelig rett og slett ;)

Klem Lycheli

MiaNostalgia sa...

Er også litt "redd" for rødt og svart, men det kan være stilig der det passer inn. Skiltet ditt var superstilig!
Ha en fin søndag.

Hem och Lycka sa...

Å så snygga skyltar!

kram Mia

Sanne sa...

Jeg så et sånt skilt på majorstua for noen dager sider, kanskje noen uker, og jeg hadde så utrolig lyst til å ta det med hjem, det så ikke ut som om noen trengte det likevel, men jeg torde ikke... det var akkurat sånn! Misunnelig :)

Butterfly sa...

Veldig flott skilt!! Gir en bra kontrast mot den svarmalte sjenken :O)

Støvtørking er fryktelig demotiverende - vi har noen avrvestykker i mahogny........

Ha rn riktig fin søndagskveld!!

klem

Daisys home sa...

De skiltene var lekre.Skjønner at støvet synest ekstra på det som er høyglanset sort.Men det er jo utrolig fint da.Ha en fortsatt fin søndagskveld,klem Sissel

Dagny @ Beautiful Living sa...

Digger egentlig ikke sort/rødt/hvitt-kombinasjonen, men dette synes jeg var utrolig vellykket!! 4 tomler opp!!

mali-mo sa...

Så fin den puffen er!!!

Skjønner det med svigers, jeg er selv veldig fornøyd med svigermor, og det er jo liksom en bra bomus da ;)

God ny uke!

Briggs lekehus sa...

Dette bildet var helt fantastisk! måtte se på det mange ganger. herlig skilt, og den sjenke i høyglans passer utemerket til tven. Men kan forstå den viser støv ja.

HønePøne sa...

Heisann!
Nå er jeg tilbake etter en aldri så liten bloggepause :)
Alt er vel med meg, men når kameraet mitt tok pause, gjorde jeg det også ;)

Livet som nattevakt er absolutt å anbefale! At jeg ikke har gjort dette før..! Som det absolutte B-menneske jeg er kommer jeg strålende opplagt på jobb kl 22, og føler meg våken og opplagt hele natten. Og så når morgenen kommer, får jeg legge meg å sove i mange timer... Jeg synes det er alldeles grusomt å stå opp kl 6 med tre barn for å rekke jobb kl 7.15, så senga er et veldig godt alternativ ;) Og når jeg står opp mellom kl 15 og 16 er jeg jammen opplagt da også. I tillegg har jeg masse fridager, og er hjemme sammen med barna hver kveld. Dette er jammen en ny verden for meg :) Nå vet jeg ikke hva du studerer, men jeg synes du burde gjennomføre din hemmelige nattevaktdrøm! hehe! Og en ting til: Man kan lese interiørblader og hekle mens man er på jobb..! (innimellom iallefall:.. ;)

Ellers har det vært en fryd å lese innleggene dine etter pausen min :) Bildene du la ut etter fotokurset var knallfine! Jeg skal definitivt prøve ut alle tipsene. Veldig bra initiativ! Og resultatet ditt var imponerende. Puffen svigermor strikket var veldig fin! Heldige du :) Kanskje jeg skal prøve meg å en slik også? Og skiltene dine er jo knalltøffe! Et virkelig funn. Passet jo så godt ved Tv'en!

Ønsker deg en flott mandagskveld!

Klem, Madeleine

Victoria sa...

Så kult med det skiltet! :) jeg liker veldig godt svart høyglans selv, men har ikke turt å male noe med det.. akkurat på grunn av det du sier om støvet ;) for jeg er nemlig heller ikke den som løper rundt å tørker støv hele tiden ;) hehe.. men kult er det hvertfall! :))

Idun.. sa...

Så stilige skilt! Og jeg likte TV bordet ditt slik.. Selv om støvet vises fort ;)

Vi drømmer vel mer om vinkjeller enn vi faktisk planlegger det ;) Vi har et vinskap med plass til ca 20 flasker, og tror det holder det.. Men det hadde vært gøy ;)

Rispose sier du? *notert* ikke dumt.. formen på min, som er stappet med kun 2 dyner, er i alle fall HÅPLØS! *stønn*

T:o)ve sa...

Herlige skilt! Og skulle du noen gang mislike den fargekombinasjonen har jeg MANGE steder hjemme hos meg det skiltet kunne fått hedersplass på ;)
Puffen er også herlig :)
Venter forgjeves på at de skal få inn garnet her i byen så jeg må visst krype til korset å bestille det...
Ha en videre strålende uke!

-Ultima-Thule- sa...

Sort.... Joda, det har jeg litt av. Men rødt... *Rister på hodet* Nei, det har jeg styrt unna. Men hvem vet... Kanskje en dag??
Skiltene var stilige! Du får prøve dem frem litt over tid med den TV benken og se :0) Det faller som regel på plass av seg selv når du får sett litt. *Klem*
-Kamilla-