onsdag 10. februar 2010

Banksy

Banksy er en engelsk grafittikunstner som både kjæresten og jeg liker veldig godt. Det er ikke ofte - at vi er så enige, hihi. Det passer veldig bra, for da er det lett å finne bilder til veggene.

Vi har nettopp kjøpt dette på ebay.

15 kommentarer:

LillaLykke sa...

Stilig! Vi er også glade i Banksy, og sist vi var i london fikk jeg kjøpt meg en tskjorte med et av hans trykk på, veldig kjekt! :)

christin sa...

jeg digger banksy, og den norske utgaven dolk. ble skikkelig lykkelig da jeg gikk meg på han på en vegg her i oslo for en stund tilbake. han arbeider jo for det meste på andre siden av fjellene, i bergen by :)

storeflittig sa...

vi bor i bergen - så det er ganske morsomt å gå i byen å se små kunstverk:) helt herlig - syns noe av det siste han har lagt ut på nettsiden er over grensen til genialt:)

Christine sa...

jeg har banksy sin bok, den er ganske fin :D fikk den i bursdagsgave av en kamerat for noen år tilbake :D

Idun.. sa...

Fantastiske motiver! Jeg har funnet en "må ha" her tror jeg ja ;) takk for at du viste frem! Jeg har også laget et lite innlegg på bloggen min om Banksy nå, håper det går greit :)

*klem idun*

-Ultima-Thule- sa...

Banksy?? Ikke hørt om før nå... Må inn og titte litt. Man må jo holde seg oppdatert må vite ;0) Fargen deres var utrolig fin. *Me like* Og flott å se at lysekrone prosjektet skrider frem, gleder meg til å se det endelige resultatet! *Klem*
-Kamilla-

Briggs lekehus sa...

Love love Banksy kunstverk..og dolk sine.. Nye kvarteret i bergen har fått Dolk-kunst! jeg er sterkt inspirert av dem med min folie-kusnst alla Briggsy;-) det er utrolig gøy å lage!

Kort og Søm sa...

Kjempe fint det øverset bilde! :o)

Tante Mimmi sa...

Dolk? Oy...kanskje det er det me har fått i sentrum her? Er jo berre ein båttur unna byen mellom dei 7 fjell? Må kikke litt etter!
Likte ditt bilde aller best;)
God helg!

Anonym sa...

Enig med deg, det øverste bildet var finest og likte det veldig godt.
ha ei koselig helg.
Klæm

Anonym sa...

Til fru Pink.
Gratuelerer med dagen til deg også (og til dere flittiglisene)
Den kalenderen har jeg laget av et bilde. Tok glasset ut, malte pappen og rammen. Tok også av ringene av en perm og skrudde den på etter at jeg hadde pyntet den ferdig.
Veldig grei den kalenderen og grei å holde orden på dagene.
Klæm fra me

små og store drømmer sa...

Jeg også digger Banksy.
Har lenge prøvd å finne en fil med god nok oppløsning for printing, men uten hell.
Takk for tips. Nå leder jeg budrunden på min favoritt.
Samme som det dere har kjøpt bare at den lille jenta står forran en murvegg/trapp også står det skrevet "there is always hope".
Så nå er det bare å krysse fingrene og håpe at jeg vinner :)

cocobongoo sa...

Likte din Banksy best:) Den var jo veldig søt, enkelte motiver kan være litt mye å ha på veggen ja.. Har du vært i Gågaten? Klesbutikken LOT333 har fått navnet sitt pga auksjon av et Banksy-bilde :)Kult!
Lev vel<3

alvorada sa...

Utrolig kule! Måtte inn og sjekke både banksy og Dolk, mye bra! :)

Jeg likte det nederste bildet best, men ville helst hatt det øverste på veggen min. :)

Anonym sa...

http://www.banksy.co.uk/shop/index.html