torsdag 21. januar 2010

Kjøkken

Vi måtte bytte bord på kjøkkenet, for det rundet bordet beveget seg frem og tilbake som et sjørøverskip når min 3 åring satte igang. Maling, tegning og ordnings gjorde at bordet flyttet seg en meter bortetter hver dag, og det var konstant en person i familien som hadde dårlig plass, alt etter hvor bordet hadde havnet den dagen.

Kitchen
Et ordentlig barnehagebord. Det veier en million tonn, og nå har ALLE i familien permanent dårlig plass. Demokratisk fordelt.

14 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

å, kos deg på handleturen!
Du har jammen meg vert god å venta leenge! ;)
ja, slike bord flyttar ikkje så lett på seg... Tunge og solide!
Sjenken din var knall fin!
God helg! )

T:o)ve sa...

Hehe, om det skal være shinet før en kan ta imot besøk kunne jeg nok aldri hatt det... Men sånn er det nå en gang å bo i kaosheimen ;)
Kos deg på shoppingtur alene, det er deilig! Husk bare å legge inn tid til et kafebesøk også da :)

victoria sa...

Så deilig med litt tid helt alene... Så det fortjener du da etter så lang tid.... Kos deg masse..
Flott og solid bord som du har fått deg, og skjenken var kjempe fin, og smart med forskjellige gardiner så man ka bytte ut etter humør....
klem victoria

HønePøne sa...

Hei igjen!
Tusen takk for dvd-tips! Jeg skal se om jeg finner den serien på nett, slik at jeg får bestilt den. Vi har en ting for engelse tv-serier her i huset, og denne høres veldig kjekk ut :)
Godt å høre at det ikke r bare jg som er fullstendig dtilforvirret! Hehe! Kanskje erfor jeg liker stilen din så godt? *smiler*
Kjøkkenet ditt ser ut til å være et veldig trivelig sted! Pent og uhøytidelig på en gang. Me like!
Jeg håper du fikk med deg punktet om at jeg ikke har gjort noe spesielt de siste 4 årene... ;) Så vi kommer nok ut på likt om noen år, selv om jeg tjuvstartet litt med det meste.. hihi!
Håper du hadde det storveies på handletur! kjenner meg litt igjen der.. Skulle trodd babyene mine fortsatt hadde navlestreng det første året.. Hønepøne = hønemor. hehe!
Klem, Madeleine

Christine sa...

hehe, typisk med besøk når man helst ikke vil ha besøk ;) så fint ut med hvitmalt bord da :D og så fin voksduk du har :D

Haust sa...

Fantastisk koseleg kjøkken! Likte så godt skapet!

Ha ei god helg! :)

Dagny @ Beautiful Living sa...

Sjenken var utrolig fin!! :)

AnnaJohanna sa...

Kjempefint bordet ditt, likte hele rommet jeg:-) Håper du hadde en trivelig handle-tur og at du fant noen flotte skatter.

Ønsker deg en herlig lørdag!

Klem Johanna

Siri Louise sa...

Hei du :) Så gøy å se bordet i hvitt, det gjorde seg!

Du får ta deg en tur ned når du får tid, har kaffen klar :D

alvorada sa...

Hva? Hvor har det blitt av det runde bordet da, du har vel ikke solgt det også på finn?
Fint er det nå uansett på kjøkkenet, uansett kjøkkenbordgeometri :)

MusMei sa...

Et prikkmake bord hadde jeg i hele tre år (og stoler)Men da var det i ubehandlet furu, siden det var synd å prøve seg med malekosten! De tre årene med furu overalt har satt sine spor... her i heimen er det nemlig helt bannlyst! Når jeg ser bildene dine kan jeg ikke forstå at det er samme stedet jeg har bodd - du har gjort underverker!!
Ha en fin uke! KLem

atinybitofheaven sa...

åååååå- *elsk*

for en sjenk- heldiggris!!

klemmer fra Wien

Briggs lekehus sa...

Jeg lurte på hvordan den sjenken så ut da du viste den nydelige lysekronen du hadde laget. Og den var utrolig flott! Og spiseplass! herlig! og er Lilly 9 mnd alt?! Herrejemini så tiden flyr. Håper du koste deg med alenetid! Ingenting som noen timer shopping alene for så å komme tilbake til verdens nydeligste:-)

Anonym sa...

Lyst og koselig i spisekroken din:)