søndag 20. desember 2009

Jommen sa jeg ekstern harddisk

Vi skulle være så lure, så lure! Vi kjøpte ekstern harddisk for å ha en trygg plass for bildene våre. Bilder er tross alt det aller mest dyrbare vi har. Hihi - jommen sa jeg ekstern harddisk. Gjett hva som har gått i stykker?

Så bildene av dåpsbarnet fra i sommer ligger innelåst, og nå føler jeg at vi ikke kan vente lengre på å sende ut takkekort, så vårt takkekort får en rosa Lilly og sånn er det:) Men det blir sure 3500 kr, for å hente ut bildene!


8 kommentarer:

fru Pink sa...

Nåååååååh, skjønningen til "tante" :)
De øynene da, smelt!!

Perlehvit sa...

Kjempefint takkekort!
Også DE øynene da! *smelt*

Jannicke sa...

Skjønn hun er!! Et flott gavekort :o)
J.

Jannicke sa...

Takkekort, haha....

Nina og cocobongoo sa...

Helledussen så skjønn:)
Ha en fortsatt fin fin dag!
smil og klem

Camilla sa...

ååh..for en søting :-) Kjipt det der med bildene, vi mistet nettopp alle bildene fra Caspers 1. skoledag :-( Da ble jeg litt lei meg.. Godt vi har minnene om ikke annet. <3

Kardemomme sa...

For ei skjønn lita jente!!
Direkte og våken i blikket og FOR noen øyne! Kjedelig med bilder som forsvinner..Det meste her i verden kan byttes ut men fotoer er jo uerstattelige! Jeg hadde nok betalt de 3500 men fy søren så dyrt! Håper dere er ferdige med sparkling i snøstormen! Så på nyhetene at det virkelig er VINTER i Bergen nå! Dere kan i hvertfall ikke klage på julestemningen hihi!! Herlig julestrømpe i innlegget under! Her er en til som smelter av fluesopper! Pussig hvordan disse maniene plutselig dukker opp..Ønsker dere alle FlittigeLisene en GOD jul med familiene deres! Kos dere MASSE!
Stor juleklem fra Kardemomme :))

Anonym sa...

Hei å hå sien Østfoldnissen på Neset.
God tur hjem i Julen.
Farmor og Farfar, samt Jonas som er på overnatting her hos oss.
Stor klem