onsdag 2. september 2009

Bergen

Bergen beskrives best med ordet REGN.

Jeg tror Bergen for en østlending er som Norge for en italiener. Det er bare helt umulig å forestille seg hvordan noen kan velge å bo her. Når en er vant til et annet (sorry Bergensere - og bedre) klima, blir ikke det faktum at det er Norges flotteste by et gyldig argument, hihi! Man må være født her:):)

For en stund tilbake så jeg et bilde på en utenlandsk blogg, og jeg kjente med det samme at dette var det "ultimate" Bergensbilde. Jeg greier ikke å huske navnet på bloggen, så her kommer et bilde jeg har laget selv, men ideen er hentet fra en blogg en eller annen plass. Litt flaut å ikke finne tilbake, men sånn er det:)

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på dåpsinnlegget!! Jeg skal vise hvordan en lager papirblomstene en annen dag!

Oppdatert*** Jeg sto opp til strålende solskinn for første gang på lenge i dag! Kanskje jeg skal klage litt om været oftere her på bloggen??? - Hihi!***


5 kommentarer:

Kardemomme sa...

Det var et nydelig og enkelt bilde Storeflittig! Er helt enig med deg!
Men hvis det er noen trøst har vi ikke akkurat supervær her på østlandet heller! Det er lummert og fuktig med kalde og mørkere kvelder. Men vi får se det positive i det. Nå kan vi frotse i innendørsaktiviteter med god samvittighet :)
Fru Pink: Jeg synes ditt avisbilde var kjempefint jeg!!! Jeg syntes heller at det var meg som så innbitt og stiv ut..puh!
Jeg er ikke vant til å se meg selv på trykk og turde først bare å åpne avisen med det ene øyet hihi!!! Ja, ja, vi kom oss jo greit gjennom dette da! Vinklingen på artikkelen var jo helt grei den og ikke noe å grue seg til.
Jeg husker at dere var i Paris og har allerede vært innom og lest enda en gang. Husker at dere også etterlyste tips og fikk en masse input som jeg skal notere meg.
Det er så greit med reisetips som er litt annerledes enn det typiske man finner i reisemanualene!
Ha en fin dag videre begge to/alle sammen :)Klemmer fra Kardemomme :))

Jannicke sa...

...vel, jeg ville valgt Bergen uansett!! Bodde et halvt år i Florida og et halvt år på Hawaii for en del år siden - og ALDRI ville jeg byttet!!!
Regnet plager ikke meg.. og i dag skinner solen ;o)
Vi erkebergensere lever leeenge på slike solskinnsdager!
Flott bilde, det var veldig Bergen ja!
Klem J.

Anna sa...

Haha … morsom du :D ! Jeg er innlands-østlending som har flyttet til Bergen, og bodd her tre år. Jeg vil heller bo i Bergen enn på østlandet. Ja, det regner her, men syntes faktisk ikke det er så mye værre en østlandet. Slipper snø, is, beinkulde – og får tidlig vår, nydelig by, mye mer inmøtekommende mennesker osv! Jeg bytter ikke tilbake. Og jeg har bodd i Hellas en periode, så her er det snakk om smaken er som baken – delt ;)

Pink Lady sa...

I dag skinner solen i Bergen!! La oss nyte det:)

Klem Pink lady

Anonym sa...

CIAO

Jeg er en italiener som bor i Norge på tiende året og jeg ELSKER det. Dere er så mye flinkere til å bruke "uteværet" uansett hvordan det er....en stol ett pledd en kaffekopp på terrassen som er full av snø for å nyte litt mars sol.
Og vintre i Toscana er som november vær her men det varer i tre måneder og fra mai til september er det så varmt at alle holder seg inne.

Viva la Norvegia
Lalla