torsdag 10. september 2009

Barneromsplanlegging (og etterlysning: Kjenner du en pålitelig håndtverker?)

Her har vi trolig fått noe svineri i hus! Jeg er hjemme med Anine på fjerde dagen, og håper veldig på å ikke bli smittet selv. Høygravid med influensa virker ikke forlokkende i det hele tatt. Innimellom pleie av en liten snufsete snupp planlegges flere prosjekter her i huset. Redebyggergenet er høyst aktivt, og jeg håper både barnerom og bad skal få gjennomgå før termin:-)
Her er tapetet fra Eijffinger, bestilt fra Dorothea på Vinterbrosenteret. Tapetet og den rosa kassen skal danne grunnlaget for hvordan rommet skal bli. Fugletemaet har jo vært en stund nå, men synes allikevel tapetet måtte hjem til oss!Med lange hjemmedager rekker jeg endelig og ordne litt her hjemme! De hvite krysantemumene har stått i snart fire uker, og jeg har fordelt de i småvaser rundt omkring. Rosa gerbera fikk jeg av den snille kjæresten min som synes jeg fortjente det fordi jeg jobber 100% enda :-)
Tenkte å by på litt magebilder også:-) Dette fra hytteturen vår forrige helg, da var jeg i uke 30.

Og dette er nå i uke 31.
Og sist, men ikke minst: Vi trenger en flink, pålitelig håndtverker til å støpe nytt gulv, legge varmekabler og fliser på badet! Jeg hadde håpet at noen av dere kjenner til/kan anbefale noen i Oslo-Skedsmo området. Til nå har vi kastet bort så masse tid på folk som enten ikke kommer på befaring til avtalt tid, eller som kommer på befaring men glemmer å sende et tilbud..
Blir vi fornøyd med håndtverkeren vi velger til slutt kan vi kanskje til og med fortelle litt om ham på bloggen? Flinke, pålitelige folk som holder avtaler fortjener litt reklame! :-)

31 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å så söt mage du har och vad söt du är själv! Vad gulligt av din kille att ge dig vackra blommor!

kram Mia

Julie´s drømmehjørne sa...

Hei Ann Helen

Nydelig fin mage du har fått. Tipper jenta får et nydelig rom med den tapeten!
Hold deg unna influensaen. Ikke bra for deg vettu!
Har desverre ingen å anbefale til gulv og flislegging, men finner du noen, så send de hit og. Har fryktelig lyst å gjøre noe med badet vårt og!

Ha en fin dag i solen.

Klem Julie

Bo med barn sa...

Åh, den tapeten er så nydelig. Har sett på den selv men her er det bare panelvegger så langt øyet kan se. Kanskje soverommet... Hm..tenke, tenke :)

Så flott mage du har! Jeg synes gravide er så flotte. Storkoste meg med mage selv også.

Klem Lena

Tove sa...

Den tapeten er jo bare nydelig da!! Og så fin du er, flott mage:)

klem

Fru Fjeldhammer sa...

den tapeten er kjempefin...
Så flott du er med magen din, ikke så lenge igjen nå!!

God bedring til snuppa de!

Jeg gleder meg til Dorothea åpner på Triaden....

klem

Hege - BOLIGglede sa...

Ååå så fin mage! Visste ikke du hadde kommet så langt. Lykke til!

Tapeten er jo bare sikle, sikle da... Håper jeg får gjennomslag for noen slike i huset.;)

Briggs lekehus sa...

Fine magen:-) Vi er omtrent like langt. Når har du termin? Jeg gikk ned i 50% i går. Herlig herlig. En time på puten/litt blogging før henting i barnehage og middagslaging. Men forkjølelse (heldigvis ikke noe svineflu) har nådd oss også.. ikke kjekt. Håper du ikke blir forkjølet/influensafisert!

Drømmen om en eplehage sa...

Den tapeten er så skjønn! Dette er virkelig et godt grunnlag for noe jeg regner meg blir kjempebra ;o)

Lampen ble kjøpt for et par år side, men jeg tror de har de enda. I både roa, blå og hvit... Om jeg ikke husker helt feil da.

Rugetiden er den beste synes jeg, da er de fleste bekymringer over og man er glad og lykkelig over å pusle rundt og gjøre klart til å ta imot det lille håpet. Du ser overvettes bra ut i alle fall og kler den søte magen.

Sol og klem fra Tove

Fru Fjeldhammer sa...

Ikke alright med syke barn nei, men det er jo årstiden, dessverre.

Det går vel kanskje på arealet, jeg vet ikke... Metro er nyere og finere pusset opp, men de har nok mindre besøkende enn Triaden?(føles sånn, da det aldri er mennesker på metro..*S*) Vi trenger ihvertfall en Dorothea i nærheten..*LOL*

Jeg har blitt tvangspålagt og lage pannekaker...minsten må ha i seg noe mat, så det var det eneste han ville ha!

Kos dere videre..
klem

mi-rachel sa...

nydelig tapet!

Christina sa...

For en vakker mage, Fru Pink!! :) Det er så gøy at det popper ut bebiser her og der!
En veldig god venninne av meg ligger i fødsel akkurat nå så jeg er i bebis-skyene selv! Haha.. Kribler alltid i eggstokkene når står midt oppi det! :)

Håndtverkere i Skedsmo ja.. Hihi.. Bor jo her selv, men de håndverkerne vi bruker er i våre egne familier og de er vel strengt tatt ikke akkurat fagmenn, bare handy! Hihi!!!

Ønsker deg en svine-fri helg! :) Her er vi nettopp ferdig med det griseriet! Hihi..

Klem klem

PS LEKKER tapet!

Emmas utsikt sa...

Hei,

Nydelig, mage, tapet og blogg. Vi har akkurat pusset opp to bad og fornøyd med dem. Bra pris også. Du kan kikke inn hos meg for å se et av badene. Ta kontakt hvis du vil vite mer.

Ha en fin kveld,

Anonym sa...

Du kan jo prøve totalbad?

et kjært hjem sa...

kjempefint tapet, det blir sikkert et lekkert barnerom! Koselig mage, god bedring til dere :)

Therese ~ Fjellrosa sa...

Så fin du er med magen din. Gravid og happy :D Jeg får heller aldri nok av fugler, så den trenden håper jeg holder stand en stund til. Blir spennende å se hvordan barnerommet blir til slutt :)

Ida sa...

Så nydelig babymage!! Kjenner det kribler litt i eggstokkene - selv om jeg ikke har tenkt å få flere barn.. vel, vi får no se!! :-)

Spennende med redebygging, syntes tapeten var råelekker!! Antar det er en prinsesse som kommer utifra den fine rosafargen :-) Gleder meg til å se fortsettelsen her!

Skikkelig kjedelig med upålitelige håndverkere! Mannen her er elektriker, og utifra alle historiene han kommer med - så kan jeg skrive under på at det finnes altfor mange useriøse! Håper dere finner en som gjør jobben sin på en god måte til avtalt tid og pris om ikke altfor lenge.

Sjekk ut www.anbudstorget.no - kanskje det kan være en start??

Lykke til! Klem fra Ida

ps. 100% enda.. er ikke du sykepleier? Du er FLINK! Du fortjener blomster HVER dag!!! :-)

Dagny @ Beautiful Living sa...

Huff, skummelt med svineinfluensa! Er selv i uke 30 og har litt smånoia. Nydelig tapet du har valgt! Vi er også i gang med barnerommet, men det går sååå sakte... :) Magen ser jo super ut! Hvor langt er det mellom de to?

minishabby sa...

Ring til TBB driftstjenester. De er et firma som tar på seg alt av tjenester, og der har de en super flislegger/murer - nemlig min kjære danske:) Han har jobbet med dette i mange år og er i følge meg (selvfølgelig) og mange andre superflink og kommer alltid med en mange kreative løsninger. På bloggen min så kan du se at alt av flislegging hjemme hos oss er det han som har gjort.
Er du interessert så kan du ringe sjefen hans Thomas på tlf: 99430691
Du kan bare si at du er blitt henvist fra Tommy Nielsen.

Klem Elin!

Guttemamma sa...

Superfin mage du har:-)
Krysser fingrene for at du slipper bacon-nese...klem fra Anette

Kaspara sa...

Hei og god morgen fru Pink!
Så flott du er gravid! Håper du snart friskner til av influensaen du har pådratt deg.
Fugletapeten var bare så vakker. Så spennede å få den opp på veggen.
Det var så morsomt å lese reportasjen om deg og Kardemomme! Jeg måtte til og med sende den til vår tyske bloggvenninne Pillepalle som var helt dårlig etter å lese den.
Håper du virkelig finner noen stoff-retroskatter på helgens loppemarked! Klem fra Kaspara

Lena sa...

Der er den fin fine magen som skjuler seg under den herlige skjorta vi har på jobb! Det er så fint med gravide damer, og så er det så hyggelig å være gravid når formen er fin. Koste meg sååå med å være gravid (har det bra nå også altså, hehe) Du imponerer med å fortsatt jobbe 100%! Tar av meg hatten for deg. Men husk å ikke slite deg ut, trenger litt overskudd også.

Gleder meg til å se fortsettelsen på barnerommet, må jo bare bli bra når det er du som ordner:)

God helg til dere fra oss

Dagny @ Beautiful Living sa...

Hei igjen! Jeg har en liten pike fra før av som er 18 mnd nå... Så de blir veeeldig tette. Blir spennende å se hvordan barnerommet deres ender, begynner å få gjort noe her, men det går forholdsvis tregt, hehe :)

Nr. 21 sa...

Åh, så koselig med mage-bilder, da! Fin mage!! :) Du er heldig og ligger noen uker før meg, ser jeg. Gleder meg til å se hvordan du innreder barne-rommet! Den tapeten var jo hel-skjønn! Håper du unngår influensaen!! :)

Ida sa...

Livet som tobarnsmamma er helt herlig, skal jeg si deg!
Hjemmetilværelsen går jo så ALTFOR altfor fort - jeg kan ikke fatte at det er 8 mnd snart siden jeg gikk i permisjon! Snart bare 4 mnd igjen.. snufS! Det høres jo lenge ut- men jeg vet jo at tiden raser forbi!

Som om du ikke har hørt det før - så sier jeg det attee en gang igjen : NYT TIDEN !!!

Klemmer fra Ida

alvorada sa...

Fin, finere, finest!

Fin tapet
Finere mage
Fineste Fru Pink!

:)

borghild sa...

Tapetet er bare superfint!! Og så var det kjempegøy å se reportasjen fra hjemmet deres! Da jeg kom på det, sendte jeg mannen ut i de sene kveldstimer for å kjøpe avisen;)
Har absolutt ingen gulv-menner (eller damer;) å anbefale, men håper dere blir fornøyd når dere finner en:) Kooos deg med magen, du er så fin atte!!!:) Klem B:)

Kardemomme sa...

Heisann :)) For en fabelaktig mage du har :)) Og du ser uforskammet sund og frisk ut der du står! Håper ikke det er den "store" influensaen som har inntatt huset hos dere. Det er jo ikke særlig morsomt med sånt når man er gravid! Krysser fingrene for at dere alle skal være på beina igjen snart! Fugletapeten var helt nydelig og det skal bli moro å se rommet ferdig.Det må jo bare bli helt fantastisk med de fargene!!
Takk for trøstende ord angående
dette styret hos Bloggagratis.
Håper jo at det skal rette seg men hvis det ikke gjør det blir det selvfølgelig flytting.
Sitter og knoter med noe nytt på Blogspot og så får vi se hva jeg kan få til..
Er veldig takknemlig for tilbud om hjelp!! Kommer tilbake hvis jeg ikke får til noen ting på det nye stedet :)) Godt å vite at det finnes hjelp der ute :))
Ha en fin søndag videre alle sammen!
Både store og små :))Klemmer fra Kardemomme :))

Maria sa...

Hei :)
Så fin blogg dere har, masse inspirasjon for en ny blogger som venter på at drømmehuset skal stå ferdig.....
Jeg elsker tapetene fra Eijfinger, og skal bruke flere i mitt nye hus!
Lykke til med deres prosjekter, jeg stikker gjerne innom her igjen :)
Hilsen Maria

Minmill sa...

Hei fru Pink, og takk for varmende kommentar hos meg. I dag har jeg en fin dag, og har blogget og vært rundt og kikket litt i andres blogger. Det er så mye herlig, og det er en stund siden jeg har vært inne hos dere flittiglisene. Mange bra innlegg siden sist jeg var innom.

Ville bare skryte litt av deg, og jeg synes du gjorde et godt inntrykk på tv programmet du var med i. Selv om jeg ikke kjenner deg, så var jeg litt sånn....se der, hun vet jeg hvem er..

Håper dere finner en god håndverker. Jeg vet hvor mye det betyr. Vi hadde noen umulige hjemme hos oss en gang da vaskerommet skulle renoveres. Jeg holdt på å bli helt gal. De sendte regninger som var høyere enn avtalt og unnskyldte seg med alt mulig. Sånne som dem anbefaler man ingen....Så nå er jeg også nøye med hvem vi velger å bruke.

Polly sa...

Tusen takk for kjempe koselig hilsen på sweet&shabby, og det er selvfølgelig bare en ære om du vil linke til oss på siden her ;O)Så koselig med en liten baby på vei. Den fugletapeten var bare nydelig ! :O)

Ønsker deg en god søndag!
Hilsen Polly :O)
www.sweet-shabby.blogspot.com

Ingunn sa...

Håndtverkere ja. Jeg har samme erfaring. Jeg prøver med masse oppfølging, og lar de være den som foreslår løsninger (later som jeg beundrer de - he he). Det virker. Ellers alt skriftlig på tid og kvalitet. Ingen betaling før alt er ferdig.

Lykke til.

Ingunn