lørdag 15. august 2009

Sommeroppsummering og høstsysler

Sommeren må vel sies å være over, og når sant skal sies har jeg vært en særdeles dårlig blogger siste par månedene. Så mange ting har fristet mer enn dataen, så da har jeg prioritert det. Blogging skal være lystbetont, ikke nok et krav eller ork er mitt mantra!
Noen interiørsysler har vi riktignok bedrevet i ferien. Eikebordet ble endelig malt i helblankt hvitt. Jeg ble veldig fornøyd, alt kommer så mye bedre frem når bakgrunnen er hvit.


Ellers har vi hatt en lang og deilig ferie, noe som gjorde godt for både meg og lillemor i magen som vokser og vokser. Denne gangen er det bare koselig å være gravid, det er fantastisk å oppleve å være i god form i svangerskapet. (Jeg var ikke det med lille Pink) Det er ennå noen uker igjen, men håper det fortsetter sånn!
Ferien tilbrakte vi i Sverige, nærmere bestemt i Astrid Lindgrens Verden (anbefales!) og i Gøteborg. Jeg turte ikke dra ut på langtur med lille i magen, men Sverige er jammen også et fint ferieland. Litt av hvert fikk bli med hjem; jeg bare måtte ha denne pungen fra Marimekko og de søte skinntøflene til lillemor. Synes lyseblått er supersøtt på babyjenter, selv om det nok blir mer en nok rosa også.
Må bare vise litt mer babystæsj.. For å være ærlig er det så mye mer interessant enn interiør om dagen, hihi;) Koser meg med å småshoppe søte ullklær, Benettonklær på salg, og ikke minst sengetøy og smekke fra den superherlige bydelen Haga i Gøteborg.Fru Pink fant seg også en passende almanakk i Gøteborg, så nå skal høstens prosjekter nitidig planlegges. Nytt barnerom er på trappene, og vi har bestilt verdens søteste tapet fra Eijffinger. Gleder meg til den kommer i hus.
Men inntil det; BoligLiv og en iskaffe her, takk:) Nyt lørdagskvelden!

19 kommentarer:

sylysten sa...

Bordet var veldig fint, syns også det er veldig fint med hvitt;o)
Tenker du koser deg med den lille i magen. Jeg fikk bysse litt på en liten jente på 3 uker, og selv om vi er ferdige, så danset eggstokkene mine flat tango;o)))
Håper det går fint med resten av svangerskapet.
Linda;o)

S & E sa...

Å, nå skal jeg ut å kjøpe BoigLiv - hadde klart å glemme lommeboka her om dagen så måtte slukkøret dra på jobb uten blad.... Nydelige ting du har kjøpt, skjønner godt at babytøy frister mer enn interiør nå. Nydelig Marimekko pung og den rosa boka var lekker. Så fint med litt tips om Gøteborg, har mest erfaring med å dra dit for å feste fra studietiden! Deilig at det ikke er så langt unna. Lykke til!

Guttemamma sa...

...Så mye herlig babysaker! Skjønner godt at fokuset er der om dagen,masse lykke til!! De skinntøflene er noe av det søteste...
klem fra Anette

T:o)ve sa...

Jeg skjønner godt at fokuset er helt andre steder for tiden! Kose dere videre med vantetid og små skjønne funn :)
Ha en videre deilig helg!

Jannicke sa...

For noen søte skinntøfler!!
Slike små nusselige ting KAN man jo bare ikke gå forbi... ;o)

Ellers syntes jeg bordet ditt ble flott! Lyst og trivelig!!

Lykke til videre,
både med voksende mage og tapetsering av barnerom (vi er spent på begge deler!!!)

Søndagsklem J.

Lappesola sa...

Bordet ble kjempefint.
Og alle babytingene er jo bare supersøte. Du koser deg med å bygge reir.

Hilsen Sol

Lena sa...

Så kos å lese at du har et topp svangerskap! Ingenting er bedre enn det! Og så mange søte ting du har kjøpt.... Blir jo helt verpesjuk her jeg sitter (notat : må finne meg en kjekk kar...)

Jeg lurer også på om jeg skal male et bord hvitt, og jeg heller enda mer mot det nå etter å ha sett hvor fint ditt ble!

Kos deg videre med rugingen!

Synnøve sa...

Hei hei! Så flott bordet ble! Det er jo så herlig når man får gjort slike ting, og så blir det like bra som man ser for seg :) Har ikke vært så mye blogging på meg heller i det siste, og må si meg enig i at babystæsj er mye mer interessant om dagen, her venter vi også en liten baby :) Så det er det som opptar meg litt nå kan du si, hihi... Så fine ting du fant på ferie også, kan jeg spørre hvilket merke de lyseblå tøflene er? Og så blir det spennende å se hva slags tapet dere har bestilt! Blir ikke tapetsering her, men har så klart planene klar for det som skal være barnerom, og begynt å kjøpe litt ting... ;) Gøy! Ha en fin søndag! Synnøve :)

Anetteshus.com sa...

Så flott det ble!! Litt hvitmaling gjør alltid underverker! Flotte bilder:)

Hyggelig å høre at dere NIB-damer har hatt en hyggelig sommerferie:) Velkommen tilbake!!

Klem Anette:)

Pink Lady sa...

Så flott bordet ble! Nydelig blogg dere har og dere gjør også en fantastisk jobb med NIB. :)

Nr. 21 sa...

Enig i at baby-stæsj er mer interessant enn interiør for tiden... ;) Men hinter daglig om at Mannen skal male baby-rommet så jeg kan begynne å innrede det! Gleder meg til å se tapeten du har bestilt! er den til baby-rommet?

Enig i at lyse-blått er super-søtt til små baby-jenter også! Veldig søte ting du har kjøpt! Må innrømme at jeg har shoppet en del nusselige baby-klær allerede jeg også.... Det er jo så mye fiiint!

Kos deg og nyt de siste ukene av svangerskapet! Når er lillemor ventet?

Fru Fjeldhammer sa...

Så mye fint du har kjøpt til babyen i magen... og bordet ble riktig så fint!

Kos deg videre..
klem

LillaLykke sa...

Bordet ble flott! Synes det er så fint når malingen er blank :)

Og en tur til Sverige hørtes koselig ut, flotte ting du har kjøpt. Likte spesielt godt de lyseblå skoene og den lyse heldrakten, den så herlig ut!

Ønsker dere en strålende uke (til tross for lite strålende vær!) :)

marie sa...

Åh! Astrid Lindgrens verden. Det er den besteste parken av alle parker. Vi var der i fjor (og for åtte år siden) og elsker det.

Enig med deg at blogging skal være lystbetont. Lite blogging herfra også i sommer, og i alle fall lite interiør. Når man er mye på farten egner ikke huset seg særlig for bilder til bloggen.

Anonym sa...

Koselig med et innlegg fra deg igjen. På denne årstiden er ikke dataen den man prioriterer først, så jeg skjønner deg godt. Har vært litt slapp med interiørinnlegg i det siste, men det tar seg vel opp etterhvert.
Så fint å høre at du er i bra form.
Søte babystæsj du har shoppet.
Ha en fin mandag.
Klæm

holmberg living sa...

Her var det mye fint å se på og jeg ble så inspirert av ditt mantra: BLOGGING SKAL VÆRE LYSTBETONT, IKKE NOK ET KRAV ELLER ORK! Det skal jeg ta med meg videre:)
Lykke til med nytt barnerom, tapetene fra Eijffinger er så nydelige;)
Feel~good~klem.

små og store drømmer sa...

Det bordet ble utrolig fint. Nå lurer jeg litt på om vi burde male vårt..
Men jeg liker litt at det bryter med de hvite veggene ++ i stuen. Hm...
Fint ble det hvertfall :)

M sa...

Herlig!
Bordet ble lekkert.
Klem,M

holmberg living sa...

Hei igjen:) Jeg har lånt ditt mantra: "Blogging skal være lystbetont, ikke nok et krav eller ork" på min nye blogg "Holmberg Everydayliving". Jeg håper det går bra? Det var så innmari godt sagt!
Ønsker dere en fin helg!
Feel~good~klemmer fra meg :)