fredag 6. februar 2009

Nye lamper (og Odd Molly loves me)

Ikeaturen her om dagen endte (blant annet) med to nye lamper. Vi trengte mer lys i en vintermørk stue, og disse syntes jeg var knallfine! Nye kubbelys i fleng ble også hamstret inn:)Dette er min nye Odd Molly som jeg kjøpte for gavekortet jeg fikk av mannen til jul. Love it!! Han hadde laget en avtale med butikken om at de skulle sende meg sms når de fikk inn nye varer. Og det har de gjort til gagns; fikk en ny senest i dag, men lommeboka er nok ikke klar for den slags utskeielser så altfor ofte;-)
Her skal fredagen nytes med Gullrekka, Boligmagasinet, brus og godis:-) Lillepink var med en klassevenninne hjem i dag, og mannen og jeg benyttet anledningen til kjærestedate på Tanta til Beate; alleraller beste indiske restauranten i byen. Deilig avslutning på uka, og begynnelse på helga.
Ha en super helg, alle!

14 kommentarer:

mi-rachel sa...

liker bloggen!
håper det er greit jeg linker til :)

marie sa...

Nydelig OddMolly du har fått deg. Skikkelig til å bli glad av. Og jeg ble rent misunnelig på kubbelysene fra Ikea. Jeg trenger dem sårt, men det blir litt dyrt å kjøre til Ikea bare for dem. Hm

Ha en flott lørdag!

Fru Fjeldhammer sa...

Så flott tunika fra odd molly!! Kubbelysene fra ikea er jo gullverdt ja...

Ha en fin helg..
klem

Anniche ♥ sa...

Så flotte bilder & den lampen var da bare superfin!!! Odd Molly har masse flott ja , og toppen likte jeg !!

Containerjakken er sååååååå fin , solgt tre stykker på en dag :) Moro . Den koster 2049 ,- Container godtar ikke nettsalg så det er derfor vi ikke legger de ut i selve nettbutikken . Men det er bare å spørre om det er noe vettu :))

Ha en super deilig helg . klem

SOFIE sa...

Ahh vad snyggt det blev med nya lampan :-)
Du har ett underbart hem!

KRAm Sofie ♥

Miamor sa...

Nydlig stemning hjemme hos deg..og så trivelig med date..det bør prioriteres...takk for at du minner meg om det...og Odd Molly..vakkert....ha ei super helg ;)

alvorada sa...

Så fantastisk fin topp! Den kan jeg tenke meg at kler deg perfekt :)

Tanta til Beate var en favoritt helt fram til jeg og ei venninne ble overfalt der av en gal mann. Altså, ikke fysisk overfalt, bare verbalt, men det var ille nok.. Har ikke våget meg tilbake etter det!

Fine stuebilder også, minner meg på om at jeg bør sjekke markedet for lysslynger på salg! :)

GOD HELG!

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer med lampene. Der kule og jeg har de samme på hytta jeg bygger. Herlige bilder du viser på bloggen din. God helg fra Siv

Kardemomme sa...

Lampene ble jo perfekte Fru Pink!!!
Særlig likte jeg valget av bordlampe..Den var rett og slett super og ga det ekstra røffe som du sa du ønsket deg..Og jeg glemmer aldri alle kubbelysene du kjøpte hihi!!! Odd Mollyskjorta er kjempefin!! Tror aldri jeg har sett noe fra det merket så ikke har vært fint forresten..
Håper dere hadde en koselig tur til Åpent Bakeri..Det er det eneste jeg savner fra livet i Oslo..Lørdagsfrokosten på damplassen i Åpent bakeri..
Må se å komme oss dit snart igjen..
Ha en fin helg videre! Stor klem fra Kardemomme :))

Anonym sa...

Hei på deg:)
De lampene likte jeg så godt, om bare Ikea hadde vært nærmere, så hadde jeg løpt å kjøpt :) Er på utkikk etter ei stålampe og denne hadde passet perfekt.
Veldig fin tunika du har fått kjøpt deg :)
Ha en fin morsdag.
Hilsen fra Agathe

Hem och Lycka sa...

Å woooow vilket snyggt rum!!

kram

Mari sa...

Å du din heldiggris. Ikke nok med at du bor i nærheten av Ikea, du har kjøpt nyddelige lamper, knallfin odd Molly-tunika OG spist middag med mannen din UTEN barn! Say no more!! :)

Anonym sa...

Hei, hvor har du kjøpt Odd Molly tunikaen? Ingen av de butikkene jeg kjenner til her i Bærum har nemlig tatt den inn og jeg er såååå forelsket i den! ;-)

Hilsen Ingrid

splendid sa...

happy58
sleep466
core25978
bur4783
meal548