mandag 16. februar 2009

Etsy miniserie: plonka dalinda

Jeg fortsetter miniserien om norske selgere på etsy, og kommer med en ny designgullbit i dag. Se opp for bloggeren dalinda, (løp gjerne inn til henne og legg igjen en hilsen, hvis du liker det du ser:)

Bak plonka dalinda gjemmer Linda Høgås seg. Hun er 37 år, og bor i Trondheim, og hun lager de flotteste produkter. I dag ligger det faktisk 174 varer tilsalgs i etsybutikken hennes, så her er det mye flott å se på inne i butikken. Et lite utvalg:


Dalinda bruker gjerne naturfarget lin som kontrast til sine fargeglade lin/bomulls-stoffer som gjerne kjøpes inn fra japan. Jeg må si jeg blir i godt humør av designet, og jeg syns hun balanserer den voksne siden av meg inn i den lille jenta som elsker farger, mønstre og pasteller på en helt utmerket måte:)

Dalinda er, såvidt jeg vet, den eneste norske selgeren som har blitt vist frem av etsy.

Produktene er slett ikke dyre; små lommebøker koster ca 100 kr, håndvesker koster 200 kr, større vesker ca 250 - 400 kr. Takk for lån av bilder!


Jeg ble veldig glad, for under forrige innlegg kom det en kommentar om etsy som jeg veldig gjerne vil følge opp, men for denne gangen syns jeg at dalinda kan få skinne i glansen av sine produkter. Snart tilbake med neste selger!

7 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Ja, der var det mye fint!
Mange fine stoff som hadde blitt brukt :o)

Fredrikke :o)

Minmill sa...

Herlig, her må vi inn og titte med en gang. Takk for tipset.....

Sissy's Hus sa...

Hihi.. Ja!! Som jeg gleder meg.. Kjempe gøy med loppis..

Hører rykter om at magen din vokser.. Når melder mini-storeflittig sin ankomst? Blir vel noen kule retro-møbler på h*n!

Klem fra
Christina

Lappesola sa...

Veldig kjekt at du setter litt fokus på Etsy.
Hilsen Sol

Tante Mimmi sa...

ÅÅÅ!!!
Tusen takk!
Så fantastisk, nydelege stoff!
inspirasjon! og...fekk lyst å shoppe!

Synnøve sa...

Å gurimalla så mye flott! Er helt enig med deg, blir i godt humør av designet og fargene :) Er jo ikke så dyrt heller, og så fint laget! Tror jammen jeg får lyst til å prøve å sy sånne søte vesker selv også, må bare bli litt mer venn med symaskinen, hehe... Takk for tipset! Synnøve :)

Katrine sa...

Aiaiai så mye fint! :)