mandag 12. januar 2009

Litt av hvert på en mandag

Siden bildene av mitt nyinnkjøpte teppe var så utydelige i forrige innlegg, tenkte jeg å legge ut noen nyere og bedre i dag! For sent oppdaget jeg at kameraet stod på nattlysfunksjon når jeg tok de i dag... Jaja, jeg tror i hvertfall farger og mønster kommer litt bedre frem nå. Jeg snudd det på andre siden, der det er flere ulike møster -og fargekombinasjoner. Amaryllisene blomstrer enda, skikkelig fint å sette de i små fargerike vaser!

Julekjolen til Lillepink har jeg vist frem tidligere (her). Den er kremfarget, med et avtagbart rødt ullfilthjerte på. I går sydde jeg et likt hjerte, men i rosa ullfilt i stedet, som hun skal ha på kjolen til bursdagen i februar:) Da forsvinner alt julepreg, og kjolen kan brukes året rundt! Utrolig morsomt å sy i ullfilt for hånd! Tenkte å lage noen små blomster og hjerter til å pynte hårspenner og strikker også, søtt!

Helgen vår har vært en skikkelig pysselhelg med trolldeiglaging, sying, kanelbollebaking, og skøytetur da! Deilig:) Lillepink ønsket seg en veske, og plukket ut alt stoffet selv. I morgen skal den romme gymtøyet, hun ble veldig fornøyd med resultatet:)
Her regner det i dag, er nærmere 10 varmegrader og nesten storm i kastene! Jeg håper vi snart får oppleve denne stemningen igjen: (bilder tatt 1.nyttårsdag)


Ha en super uke, alle:)

27 kommentarer:

Mina sa...

Så koselige bilder!:) Det teppet var råfint! Hva betalte du for det? Jeg skulle hatt noen nye i sofaen selv..:) Kanskje ta meg en bytur imorgen. Den turkise vasen din er såå fin!! Er det loppis? Kjempeskjønt hjerte du har sydd til Lille Pink:)

Ha en flott kveld:)

Krusedull sa...

Godt nytt år til dere flittige! Nå har det vært mye stille fra min kant, men litt mer tid til dette nå - måneden der på. Heldige, heldige du fru Pink, som fant det herlige teppet! Og at på til på salg! Sukk! Og supersøt gympose! Drops!

storeflittig: hvordan går det med valgets vannkoker-kvaler? Lo høyt av "OL på Lillehammer-assosiasjonen"!

Gode ønsker fra meg!

Haust sa...

Oi, for eit fint vatteppe! Eg er òg nysgjerrig på prisen! ;)

Ha ein god måndagskveld!

Hulda sa...

Så nydelig vatteppe! Falt for fargene, har sett på det jeg også, på Kremmerhuset. Likte så godt veska til lillepink, kan skjønne hun ble glad for den, og ikke så lite kry, tenker jeg, når venninnene fikk se den! :) Flott i janurstua di! Så fint med lysslynger og det hele.

Veronica's hus sa...

Herlig teppe! kom i vårstemning jeg:)

mi-rachel sa...

For en nydelig veske du har laget!
Pene farger!

Jannicke sa...

..så lurt med avtagbare effekter på kjolen! Da kan man jo pynte den etter humør og årstid ;o). Kjekt å besøke bloggen din!

Ninas Drops sa...

Ja kjekt i grunn med ett slikt hjerte som kan endre kjolens karakter helt=)
koselig teppe og gymbag.
Drops=)

Kardemomme sa...

Der var vattteppet ja! Helt maken! Heldige oss :) Angående kommentaren inne hos meg så er jeg heeelt enig! Den gule stolen var så fin og det samme var det turkise nattbordet..
Også det oransje skapet ;)Jeg er i ferd med å ta helt av når det gjelder ønske om nye farger..Jeg vil ha alt men vil ikke at det skal se ut som et sirkus hjemme heller hihi!!
Må fordøye all inspirasjon jeg finner på nettet og sile ut noe..Etter en stund kan man jo lett bytte igjen ;)
Så koselig bilde av løpende datter og sååå søt veske du har sydd til gymtøyet hennes :)
Vedder på at hun kommer til å være stolt når hun går av gårde til gymtimen :)
Klem fra Kardemomme :)

Crinoline sa...

Hei Flittiglisene. Dere gjør en fantastisk jobb med NIB og den flotte bloggen deres. Det ligger en overraskelse til dere i bloggen min som jeg håper dere vil motta.

rod i hob sa...

Trolldeig???
What???
Eg e kjempenysgjerrig, ke lage dåkke av trolldeig??!!! :-)

Ha en super kveld -nå e de berlinerpoplene :-)

rod i hob sa...

He he -klart at trolldeig e landskjent ;) Eller iallefall kjent for meg! Men trur de e ca 10 år siden eg hørte nogen snakka om trolldeig liksom ;) De va jo egentlig kjempekjekt! Vis fram resultatet då ;) God natt!!

Herskapelig shabby sa...

Hei, takk for hilsen inne hos meg. Så lurt med det hjertet da! Tina Wodstrup er en av mine favoritter, har utrolig mye pent tøy til barna! Og med hjertet ditt ble den kjolen utrolig søt. Teppet ditt var også kjempe fint, nydelige farger! Klem fra meg

marieinwonderland sa...

Så fint tepper og jeg likte godt den lille "lubne" vasen! Ha en god dag:)

Cathrines blogg sa...

Den fine veska da!! Kan skjønne at hun bærer den stolt med seg på skolevei!!!

Frk. Maya sa...

Ooo, sånn turkis vase har jeg også. De har en nydelig farge!
Kjenner at jeg er litt misunnelig på teppet ditt, vil også ha sånn. Piffer skikkelig opp i soffan.

Maya

Briggs lekehus sa...

Så fine bilder!!:-) Det teppet var nyyydelig!! Kjempefint!!

Minmill sa...

Hei, og tusen hjertelig takk for besøk hos meg. Ser du også er glad i Odd Molly tøy. Det er gøy når man kan få tak i det på salg. Jeg synes det er skrekkelig dyrt å kjøpe det på full pris. (Har gjort det en gang, men ikke mer)

Teppet du har kjøpt er veldig flott. Er enig med deg at Kardemomme er heldig med loppis kjøpene sine. Men jeg tror hun er veldig på hogget og har mulighet til å skaffe seg godsakene hun viser.

Ha en fin uke videre.

Kardemomme sa...

Hei på deg Storeflittig :)Du kan ha rett i at det er en nordmann som har stylet det bildet..
Det kommer fra taverne Agency men det stod "norsk hjem" som kommentar der..
Ser jo veldig norsk ut også..Og veldig fint ;)
Huff, nei! Det ble ikke bord på oss i går..
Jeg angrer på at vi ikke har vært raskere med å dra tilbake dit..Det var et bord som nok mange ønsker seg i disse dager..Typisk 50-tall og det hadde blitt så fint med litt hvitmaling..Men vi går jo en loppesesong i møte så jeg får satse på hell og lykke når den tid kommer..Håper du viser fram bilder av den nymalte leiligheten deres når den tid kommer ;)
Har du fått deg vannkoker tro? :)
Kos deg videre med maleprosjektene og så håper jeg den lille tulla i magen har det bra! Klem fra Kardemomme :)

Kardemomme sa...

Herlighet, jeg har helt glemt å kommentere den lekre Odd Molly-blusen!! Jeg er en hengiven Odd Molly tilhenger..Har bare en lang strikket tunika derfra som er kjøpt på salg men drømmer om en hel garderobe full av disse herlige klærne! Ta den med deg når vi møtes på bloggtreffet på Hotel Chedi Muscat i Oman..Jeg pakker for 4 uker ;)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

SNÖ!!! Vill ha oxå ;D

Tusen tusen tack för den super koslige kommentaren, VAD JAG BLEV GLAD!

Ang vannkokern...... Den har lätt att stå på kjøkken benken i vardagen ja.... Men när vi har gäster åker den bort alltså!!

Ha en flott kväll & stor klem

Miamor sa...

..skal vi satse på et butikkbesøk..og så kafè..for jeg tror hønene er kaklesjuke også..

Miamor sa...

til storeflittig ang. Bergen glemte jeg å si da...

Liv Elin sa...

Der var det et bedre bilde av det flotte teppet di ja _ så herlige farger og mønstre !

Og ullfilt-hjertet var også kjempefint - så lurt bytte t det røde med litt rosa , nå etter jul!
Kjempeartig ide`med å sy hjerter og blomster til å lage hårstrikker og annet dill av!Har sett det er brukt i forskjellige kles og accessorize-butikker i det siste..... Hadde vært morsomt å prøvd selv en gang!

Håper du har en flott torsdagskveld ! :)

klem fra L i Husrom & Hjerterom

Frk. Maya sa...

Til Storeflittig:
Takk for kommentar:) Jeg kjenner liksom inspirasjonen bare blomstre av å se på alle bloggene, så her tyter det ut det ene og det andre. Moro:)
Må innrømme at jeg først og fremst kjøpte den flaska fordi jeg synes den er så finn, hehe. Men jeg har dog drukket det som var inni. Innholdet i den avbildete flaska ble litt for søt for min del. De har jo andre flasker også, så regner med jeg prøver et par til...kanskje mest for designet:D De er bra fine da!

Han en fin helg
Maya:)

Beautiful Living sa...

Teppet var helt nydelig! Så flink du er til å sy også :)

Anonym sa...

For et herlig rosa filthjerte - det elsket jeg!!!!
Ha en fin kveld!
Klem fra det hvite ♥