onsdag 18. juni 2008

...lengsel..

Lengter etter denne vakre, greske øya! Kefalonia er øya man bare må reise tilbake til. Desverre blir det ikke i år, oppussing tar all tid og alle penger denne sommeren, men drømme meg bort i gamle bilder kan jeg jo gjøre:)6 kommentarer:

Magny sa...

klart du lengter hit,- når jeg som aldri har vært lengter bare ved å titte på dette....
klemmmss~~

alvorada sa...

Der har jeg også vært! :)
Utrolig vakkert der, så grønt og frodig. Skjønner godt du lengter tilbake.
Hvis lengselen blir for stor kan du jo bare leie filmen "Kaptein Correlis Mandolin" og drømme deg tilbake. Den er nemlig innspilt på Kefalonia :)

Cateye sa...

Der har jeg aldri vært. Skulle gjerne prøvd den plassen :)
I år går turen til Alcudia, og senere en tur til Southampton og London. Er det ikke godt vi kan ha drømmer og flykte inn i innimellom :)

Anemone sa...

Ohoi, DET var en gresk øy jeg har hørt lite om. Ser jo så utrolig vakkert ut, med det rene vannet og greier. Egerhavet eller Adriaterhavet mon tro ??

Vi har feriert i Hellea till tider vi ogaå, og Skiathos er nå min favoritt, og vi har både besøkt Kreta, Corfu og Thassos. Trivelige folk og god mat er der også. garantert finvær også, og det er ikke værs, for her i trøndelag har vi kun regn om dagen :-((

Min verden sa...

Oj - her/der var det fint! Kanskje noe å tenke på for noen og enhver. Men, det blir ikke i år. I år blir det togtur til Bergen og teltferie i Sørsverige... Ikke akkurat min drøm *sukk* Hanne

marie sa...

Heldigvis kan man drømme, lengte og ønske selv om tid og konto står i veien for gjennomføringa.

Hellas er nydelig.