søndag 25. mai 2008

Glade og travle dager

Har noen travle dager med siste innspurt av studenttilværelsen! Derfor har det vært liten tid til aktiviteter utenom, og mindre blogging fra meg i det siste. Om noen uker kommer jeg forhåpenligvis sterkere tilbake! I dag har jeg derimot hatt fri. Lillesnupp er hos en venninne, og mannen er på fotballkamp, så nå skal jeg nyte noen rolige timer med følgende ingredienser:Sammen med siste utgave av Rom 123 er dette toppen av avslapping!
Ha en god uke alle sammen:-)

18 kommentarer:

Anemone sa...

Kos deg, det er deg vel unnt :-)

Og IS, du så lyst jeg fikk på IS!!!

prinsessa1976 sa...

Ønsker deg en fin søndagskveld. Klem fra Elin:O)

mali-mo sa...

Åh, det så ut som en herlig liten pause. jeg er mer grepet av panikklesing, men satser på et nytt og mer aktivt liv som blogger om halvannen uke. tror det blir fantastisk!!!! å bli ferdig nå. Puh, eksamen er noe møkk! Lykke til i innspurten!

borghild sa...

Dette så herlig ut!! Nå er begge barn i seng, og min kjære dro akkurat på kino med et par kompiser. Kom nettopp på at vi har brownies i kjøleskapet fra minstemors bursdagsfeiring og vaniljeis i fryseren:-) OG to helt nye interiørblader!!!! Blir nok en fin søndagskveld dette:-) Klem B:-)

LYKKEBO sa...

Å så deilig:) Kos deg masse nå er det sommer!!

Huset i Hagen sa...

Ahh dette er sommer ja. Herlige bilder av en deilig pause. Og så må jeg si at det var en superfin klokke i foorige innlegg! Ha en fin søndagskveld! :0)

Mari sa...

Åh, kos deg!! Det er vel fortjent :) Lykke til med studentinnspurttilværelsen ;)Gleder meg til å høre mer fra deg!

Anna Lisa sa...

Koselige bilder:)
Kor får du tak i den vannkanna? Lille jenta mi lika så godt å vanne blomster i hagen, og eg har så lyst å kjøpe ho ei vannkanne...
Er denne liten og passelig for unga?
Ønska ellers ein fin kveld.
Klem

fru vims sa...

heisann flittiglisene!

jeg kom over denne siden i dag http://on-my-desk.blogspot.com/

tenkte kanskje dere kunne ta den videre, siden dere har fra hjem, hvorfor ikke ta fra hobbykroken, skrivebordet til folk?
kanskje lettere å få folk til å invitere kameraet inn da ;) når man slipper å vise heeele hjemmet, og det er jo alltid litt mer lov med et rotete bord enn et rotete hjem ;)

ha ei flott uke!!

klemmer fra meg

tinemor sa...

Helt enig!
Håper du har fått kozt deg skikkelig!

Karna sa...

Synest nesten synd på dere som sitter inne og leser til eksamen i dette været, vi får håpe at vi får mye sol og sommer når dere er ferdige også, masse lykke til iallefall!

Miriam sa...

Dette så jo deilig ut. Man må unne seg noen gode pauser innimellom eksamenspeset ;)Jeg er i den samme båten, men har en tendens til å ta litt laaange pauser for er så lei. Men, men. Må jo ta seg sammen å bare få det unna :)
Masse lykke til med eksamen iallfall, og ha ei fin uke. Klems Miriam

Kerstin sa...

Dette fortjener du i eksamens tiden. Is er deilig i sommervarmen og når man i tilegg kan ha en pause fra de vanlige hverdagssysslene enda bedre. Nyt det. Tusen takk for gode råd ang maling av potter:=)

Lykke til på eksamen=)

Hespe sa...

For et herlig, farvesprakende innlegg. Nydelig!!

Ønsker dere en flott og kreativ uke!!

Klemmer :o)

Hem & Lyckas Mia sa...

Snyggt med prickigt och randigt nu såhär års. kram!

Hulda sa...

Så deilig og sommerlig dette innlegget var. :) Herlig vannekanne!

Anonym sa...

ittala skåler?

fru Pink sa...

Ja, det er Iittala skåler:)