tirsdag 15. april 2008

...jeg fant, jeg fant...

...en søt, søt knaggrekke i dag som tagg om å få bli med hjem. Passet så fint i gangen vår som et lite hengende "stilleben".


Pynter kjøkkenet med sitroner om dagen, jeg! Ikke bare lukter de godt, men de lyser litt opp også. Her regner, regner og regner det nemlig, og litt solskinnsgult hjelper:)


I dag har jeg vært med på et keisersnitt og en vaginal fødsel i praksisen! Wow, det var så sterkt og gjorde så inntrykk! Har ikke landet helt ennå jeg..

Ha en fortsatt GOD uke alle sammen, og TUSEN takk for alle gode kommentarer!

9 kommentarer:

Tove sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tove sa...

Først må jeg bare si HELDIGGRIS! Noe så fantastisk å få lov til å være med på en fødsel. Det å føde ( selv uten smertestillende..) var en surrealistisk, utenomjordisk, fantastisk opplevelse, og både før og etter jeg fødte selv, strigråter jeg hver gang jeg ser en fødsel på tv! Nå må det jo sies at jeg har bestandig hatt lyst til å bli jordmor, meeen har vel innsett at det ikke kommer til å skje..
Kos deg masse mens du er der!! Er det noe du gjerne vil jobbe med når du er ferdig på skolen?

Og nydelig knagg du hadde fått deg, det var kjempeflott med det du hadde hengt opp, og fatet med lyset, også vakkert:)Kjøpte faktisk et nett sitroner selv i dag, og de er virkelig fargeklatter på kjøkkenet ja

klem

marie sa...

Utrolig hvordan ting bare tigger om å få bli med hjem. :p

Storeflittig: Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Jeg skal tenke på det med å vise frem kreasjonene mine mens jeg fordyper meg i tentamensretting de neste to ukene.

Flott blogg dere har, jenter!

Hulda sa...

Oi, litt av noen opplevelser du har hatt i praksisen! Sikkert veldig spennende, og ikke minst sterke ting.

Så fin den knaggrekke var, fine fargerike vesker og klær som hang der også. Ble inspirert av de veskene dine. ;)

Søte detaljer du viser fra kjøkkenet også.

Persilja sa...

Härliga pasteller!
Tänk att få vara med på fler förlossningar än sina egna! Jag skulle gärna bli barnmorska! Just nu går det ett program på SVT som handlar om svenska barnmorskor. Jag sitter klistrad!

Cathrines blogg sa...

Så deilig med gult!! Jeg skal kjøpe sitroner i dag!!!!
Er du sykepleierstudent/ jordmorstudent eller medisinerstudent??
Knaggen var kjempesøt ;-)

Cathrines blogg sa...

Jeg er også spl.stud. I Bergen på 2. året!
Vi er ikke så heldige at vi får ha praksis et slikt sted, der er det bare ferdig utd. som får være
("misunnelig")
Må være utrolig spennende.
Lykke til videre :o)
Snakkes

... 4 på toppen sa...

Wow, for en dag du må ha hatt. Både shopping og spennende fødsler. Jeg blir alltid rørt når jeg hører om og ser en fødsel. Setter meg liksom litt inn i hele situasjonen, siden man har vært gjennom det to ganger selv. En spennende blogg dere har, håper å kunne følge med litt i tiden fremover ... klem fra meg :-)

ohelene sa...

Her var det mykje fint å sjå på! Må signere tove over her - tenk å få vere med på ein fødsel uten å vere den fødande! Det håpar eg at eg får oppleve ein gang eg òg.