onsdag 2. april 2008

Inn kjøkkenveien

Huset hjerte:


Vi har en ganske ren, skandinavisk stil på kjøkkenet, og forøvrig ellers også.
Inn i det stramme trekker jeg litt romantikk, nytt og gammelt i form av litt rosa stæsj, fattigmannssølv, skinnfeller og masse levende lys. Har forelsket meg i lyslykter med kubbelys! Kjøkkenet ble pusset opp i 2004 og er Ikeas Applåd. Skapet under er fra Bohus, stolene Syverkopier (ikke videre orginalt, I know.. Men synes de er litt fine ennå, jeg da.)


Frem til nylig hadde vi en blomstrete Designers Guild tapet på fondveggen der flisene er. Den var sååå fin! Lette etter bilder av den i bildearkivet, men var selvfølgelig ingen bilder av bare den uten en av oss på. Og jeg er litt streng på å legge ut bilder av familien.. I allefall, vi malte som sagt over den for bare noen uker siden fordi vi snart skal selge. Og kanskje faller ikke alle like pladask for hvit, rosa, gull og gul blomstertapet? Hihi, ser for meg dere blir lange i maska av beskrivelsen også? ;) Den var veldig fin altså..


Her er det godt å sitte med en kaffe, eller grønn te som her. Eller rundt middagsbordet med familie og venner:) Kommer til å savne å bo her, men vi trenger noe større. Den lille, stripete saken er en "sukettbeholder". Jeg fikk den av en venninne i bursdagsgave et år, og hun traff virkelig blink. Jeg elsker fargene:) Puten er fra Designers Guild, og begynner desverre å bli veldig falmet i stoffet. Lyktene er Kiwi fra Iittala, og koppen er en av fire jeg har fått av min aller kjæreste. De er helt nydelige, med et svakt sommerfuglmønster i en anelse mørkere hvittone enn resten av koppen.
Ha en finfin kveld, jenter:)

11 kommentarer:

Soreflittig sa...

Ja for de som ikke skjønte det av bildene: her er det godt å være gjest!

Det er så nydelig inne hos Fru Pink at dere aner det ikke!!

Når det gjelder den tapeten, var den noe jeg aldri hadde trodd var pent ut fra beskrivelsen FP ga her (hihi), men siden jeg har sett den kan jeg si at den var bare helt smukk, nydelig og spenstig. Kjipt at den er borte!

Krusedull sa...

Oi, så fint kjøkken! Takk for titten! Tror jeg digger den sukettsaken jeg også! Så mange fine detaljer du hadde, gleder meg til fortsettelsen! Tenkte at det måtte være deg da, fru Pink, da jeg så fargene! Vil takke dere alle tre for fine innlegg nylig veldig kreativt og inspirerende (origamiøredobber -wow!, dere ER flittige -støv i vinduskarmen forandrer ingenting ved det! (Godt å se at andre kan bli innhentet av det også!) ; )

Krusedull sa...

- og ps: takk for oppmuntrende kommentarer i min blogg!! Blir glad!

borghild sa...

For et koselig kjøkken, og det hadde vært gøy å se den tapeten, utifra beskrivelsen hørtes den jo ???? ut!;-) Jeg er skikkelig fan av de rosa innslagene, skikkelig delikat!

Og Storeflittig, skapene er Bestå fra Ikea, måtte inn på nettsiden deres for å finne navnet, men der kunne jeg ikke finne akkurat dette skapet... Ikke under Bestå-gruppen iallfall, men jeg så det i 'dukkehuset'. Kan velge forskjellige farger på skap og dører, og sette på bein eller hjul. Hadde mest lyst på røde høyglansdører til storebror i huset, men vi var på et budsjett, skulle handle så masse, så da ble alt hvitt til han også. Men det er jo greit det, da, passer jo overalt. Vi er forresten veldig fornøyd, i 'høyskapene' går det også an å sette inn en stang til å henge klær på, selv om det ikke er et klesskap. Genialt for oss siden ungene sover i 3. etasje med knevegger... Storebrors skap har forresten vært i bruk en stund, og du kan se de i et av de første innleggene mine (beg. av feb eller noe).
Her har jeg nettopp sett det nye design-programmet, og amerikanerne har såvisst ingen nordisk stil...
Klem B:-)

Miamor sa...

hei! Jeg skjønner visst ikke helt hvem av dere som får kommentarene mine...Er alt felles...
Nydlige bilder av kjøkkenet forresten... Helt nydlig!!

Min verden sa...

jeg har vært hos deg før, men jeg mistet siden din. Jeg raset rundt den første tiden og så masse fine sider. Nå dukker de opp etterhvert. Fin blogg og takk for hyggelig kommentar. Hanen

Anine sa...

Heisann igjen,
Tusen takk for en hyggelig titt innom kjøkkenet dit :) Skulle gjerne tatt en kopp te hos dere !
Artig at dere er med i familiefokus, vi samarbeider med dem i www.familieskolen.no. Har vært med i det arbeidet i 7 år, men har en pause i år.. Kanskje har dere også deltatt på denne skolen engang :)
Livet byr på så mange utfordringer, så det er godt å få litt veiledning innimellom.
HA en super uke videre- her skal det leses til eksamen i sjelesorg...eller omsorg for sjelen som jeg liker å kalle det :)
Anineklem

frk. vims sa...

mmmm for et fint kjøkken. skulle likt å se tapeten ja. kanskje den har et navn, så kan man søke etter den? jeg er ram på googling nemlig :D

hvor skal dere flytte da? fortsatt samme by, eller komme tilbake østfold?

Miss.T sa...

Heisann
For et koselig kjøkken.. så kjekt ut å sitte rundt kjøkkenbordet med en tekopp !! Lekre små detaljer.. likte godt det skapet med bøkene i !!!

Bo med barn sa...

Me love...

Så fint kjøkken! Sånt vil jeg også ha!! Grr..jeg får nøye meg med det gule (stønn) en stund til = jobber med mannen.

Kjempeflott var det iallefall. Tusen takk for titten!

Persilja sa...

Åååå, så underbart! Kan flytta in med en gång!!!!!!!
Sånt kök vill jag ha!