søndag 20. april 2008

Besøk av SOLA!

Aaahh, for en fantastisk helg det har vært! Vi har nytt helgen på terassen, her har jeg rigget meg til med kaffe og en bunke interiørblader. Mannen min har aldri skjønt hvorfor jeg må spare på absolutt alle, men det er jo av den enkle grunn at jeg leser de om og om igjen.. I dag har jeg blant annet kikket i en sommerutgave av gode, gamle Bonytt fra 2003;) Hehe, noen sære interesser skal man ha!


Har kjøpt to Dronning Ingrid pelargonier og en skjønn lilje, og oliventreet er plassert ut for i år. Vil ikke ha mer frost nå!!Se på dette herlige sjalet mamma har heklet til meg. Elsker fargen som ikke kommer helt til sin rett på bildet, er egentlig korallrosa! Såå nydelig, takk mamma:)
Gjorde et funn på loppis i går, saueskinn til 40 kr! Har vasket det en haug ganger nå, men det lukter fremdeles røyk! Ser ut som det må gå i søpla, desverre.


Hehe, dere får vel snart nok av mine rosa innlegg;) Innser at jeg har en viss overvekt av de.. Har lovet meg selv å bevege meg litt mer på fargeskalaen fremover!
Ha en god uke, jenter! Heldigvis ser det ut til at vi får se mer til sola, og at flere ettermiddager kan nytes ute!

17 kommentarer:

GundaM sa...

For noen aldeles nydelige detaljbilder.

Fikk kjøpt meg to puter på loppis i sverige men de henger ute, de lukter ikke godt nei...Men tar en tiden til hjelp kommer det bort får en tro.!

Toppers ide om interiørblogg

Krusedull sa...

Wow, wow! Sååå stilig både inne og ute! Utrolig flott! Trøster meg med at det er "visningsklart" da... Ikke så strøkent alltid!? Burde ikke være problem å få interesserte der! Sukk! Lykke til! Unnet dere å slappe av i solen etter den jobben det må ha vært å gjøre alt klart! : )

Storeflittig sa...

Mamman din er flink til å hekle! Tror jeg vet omtrent fargen:):)

Tør ikke vise frem vår uteplass, dette er jo så pent!!!

Stor helgeklem!

Cathrines blogg sa...

Nydelig sol, nydelig sjal og nydelige bilder! Synd med saueskinnet!! Kanskje om det får bli ute, at det får luftet seg godt???
Ha en finfin uke :-)

Anitas hus sa...

Ser ut til at du har hatt en nydelig helg. Må innrømmet at jeg også sparer på gamle interiørblader, det er jo gøy og dra de fram igjen.
Kjempefin uteplasss du har og nydelige bilder. Også må jeg si at mamma`n din er kjempeflink til å hekle, heldigrisen;)
Ha en fin uke i strålende sol. Klem:)

prinsessa1976 sa...

Ja er det ikke herlig.Jeg blir så gira når det er et slikt vær.....har lyst til å snu opp ned på hele huset og hagen....men mannen jekker meg ned med at det visst skulle bli regn på torsdag.....neeeeeeeeeeeeeeeeei det skal det vel ikke!!! Ønsker deg en fin fin dag. Klem:O)

Lille Trille sa...

Så koselig det er på terassen din, den duken var aldeles nydelig. Jeg samler også på gamle (og nye) interiørblader, og sitter rett som det er og leser igjennom gamle favoritter...så det er jo heeelt normalt hi,hi :-D
Ha en flott dag!
Klem Lille Trille

Karna sa...

Så veldig koselig ut hos deg, fantastisk helg vi har hatt....håper det blir slik neste helg også, fikk gjort endel i hagen, men det der myyyyye igjen...

Ha en fin uke

PS
Jeg sparer også på interiørbladene mine, og tar de frem igjen og igjen!

Silje sa...

For noen flott detaljbilde du viser. Rosa er jo en så flott farge, og så passe det flott til den tiden vi går i møte.

Ha en super dag!!

Alex sa...

Kjempebilder :)
Du må ikke tenke på andre....hvis du liker rosa...må du få blogge om det. Foressten gjør det seg på bilder !!!

Ha en fin uke ;)

Nublus blogg sa...

Det kan aldrig bli för mycket rosa! :-) Här i Sverige skiner solen också, härligt!

Ha en skön vecka, kram och klem ;-)

från Nublu.

Hulda sa...

Så herlig og vårlig, nesten sommer hos deg! Vakre detaljer på bildene dine. :)

Fru Fjeldhammer sa...

Ingen fare med rosasjokk, vi liker det!! *S*

Synd det med skinnet, men prøv å la det ligge ute noen dager!!

klem

Ann-Cathrin sa...

Hei:) Takk for besøk på bloggen min:) Veldig fin blogg du har:) Linker til deg jeg hvis det er greit? Her må jeg nemlig inn å titte mer:) Ha en fin kveld!

Ann-Cathrin sa...

fin blogg DERE har mente jeg;)

Lille Maison sa...

Hei fru Pink! Takk for koselig kommentar hos meg :) Rosa kan det vel egentlig ikke bli for mye av, og ikke når det er slik som hos deg på disse bildene ;) Jeg kjøpte meg også to dronning Ingrid her om dagen, blir glad bare jeg ser på dem... Små barn, store gleder! Ha en fortsatt fin uke i det deilige været :) Synnøve

Tove sa...

Masse flotte bilder, og rosa blir iallefall jeg aldri lei av ( håper jeg da.. men kanskje man om ti år tenker, hva i all verden tenkte jeg på:) )

Det ser ut til at du koser deg i sola, med masse nydelig å hvile øynene på!
Synd meg saueskinnet, håper du får bort lukten!!

klem