lørdag 15. mars 2008

Rom for rom (..og rom for dagdrømmerier..)

Dagens surfing har vært viet det hypotetiske og svært lite virkelighetsnære spøsmålet: "Hvordan innrede sveitservillaen?" Hi hi. Man får kose seg som best man kan;)
Sveitservilla fra Gamle trehus

Et vakkert smykke av et hus!

Første rom, og husets hjerte. Dette kjøkkenet synes jeg er en sveitservilla verdig. Kanskje er det litt for stramt og moderne, og huset det er i ser også mer funkispreget ut. Allikevel synes jeg ikke det bryter altfor mye med husets opprinnelige stil. Men så er jeg heller ikke tilhenger av at gamle hus nødvendigvis må ha den landlige, gammeldagse stilen.
Bildet er lånt fra bloggen Desire to inspire

Aahhh. Verdens vakreste svenskeovn. Estetisk nytelse av dimensjoner! Bilder er lånt fra det svenske interiørbladet Skøna Hem, som forøvrig er et veldig bra blad.


Soverom til inspirasjon. Fra Remodelista


Tjaa..kanskje litt i overkant dette, med rosa Myran stoler fra Arne J. Men synes bildet var stilig. Også fra Remodelista.Mmmmm, klar for et bad. Bilde lånt fra Remodelista.Liker så godt denne spisestuen! Bilde lånt fra BoligmagasinetFalt for denne stolen. Er utrolig glad i den konjakkbrune fargen, har gått igjen på blant annet veskene mine de siste årene.De to siste bildene er også fra Remodelista. Finner masse inspirasjon der.


9 kommentarer:

Storeflittig Solveig sa...

Sånn "tynn" konjakkfarget stol har jeg også lett etter. (Ikke det at jeg har råd til å handle, da men.) Helt fantastisk stilig.

Ble bare superinspirert til å tegne litt videre på planløsningen til drømmehjemmet... og for et nydelig sveitserhus!

Og svensk kakkel på baderommet; hør det er ekte luksus det!!

Bo med barn sa...

Hei og takk for koselig kommentar:) De gule koppen er gammlet arvegods etter en grandtante (heter det det tro...) og er kjempeflotte. Helt enig:)

Kjempeflott blogg dere har også. Hit skal jeg passe på å kikke innom igjen. Linker dere jeg hvis det er greit?

Lena :)

Hulda sa...

Utrolig mange fine og inspirerende bilder her på bloggen deres. :) Fant den helt tilfeldig, koser meg her, og kommer tilbake.

Hulda sa...

Hei igjen. :) takk for hilsen, ja, kjempekos at dere linker, jeg linker tilbake jeg. :)

Hulda sa...

Gikk inn på linken til bloggen min, ser at det kom opp en annen blogg. Adressen min er http://huldals.blogspot.com da blir det riktig. :)

Adelin & Kristine sa...

Hei...så fin blogg og internettside...inspirerende :)Vi er ny i bloggverden....kan vi linke bloggen deres?

Ha en glad påske

Trønderpia sa...

Dette var en ny blogg for meg, som jeg gjerne linker. Ha en riktig GOD PÅSKE!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Ja her har du funnet mange bilder med mye inspirasjon til et sveitserhus. Flotte de kakkelovnene!
God påske! :O)

disa sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片