lørdag 22. mars 2008

Klimaklima


Global oppvarming har vi alle et forhold til - redd for det, tror ikke på det, jobber mot det osv. Jeg er av typen som er redd for det og ønsker å gjøre noe mot det, men får det kanskje ikke alltid til...Her er noe som er lett å gjøre, og forhåpentligvis kanskje også gjør en forskjell. Jeg har skrevet under på kampanjen til Al Gores organisasjon The Alliance for Climate Protection. I går fikk jeg en mail hvor det blant annet stod:

"Dear Friend,

Global warming is a problem of unprecedented magnitude and that's why we've launched the largest mobilization campaign ever. Actions by individuals like you will be the driving force behind this campaign and our ultimate victory. We're going to succeed, but I need your help today.

More than 850,000 people have already joined us, but if leaders in business and government are going to make stopping climate change a priority, we need you to urge your friends to get involved today: http://wecansolveit.org/invitealliance

We need to grow to 1,000,000 members by April so we can send a loud message that we want action now. That is why I need you to forward the email below to all of your friends and family right now and ask them to add their voice.

Thank you,

Al Gore"


Jeg har videresendt en liknende mail tidligere. Denne gangen prøver jeg meg på en annen arena :) Jeg håper dere vil gjøre en liten ting for miljøet vårt og klikke her.


6 kommentarer:

Persilja sa...

Jättebra sätt att använda bloggn!!!!

Sen kan man säga att det är klimamtsmart att blogga också för man ögonshoppar och blir nöjd av bilderna! Man behöver inte shoppa! Man använder visserligen el, men man kör ju inte bil för att få sin dos inredning! Det räcker med några besök på fina bloggar!

Miamor sa...

Så flott blogg dere har! Så flott med innlegget om klima! Her i huset prøver vi å vaske mindre klær ! Alle kan bruke hver sitt håndkle for eksempel og ikke kaste det i skittentøyet med en gang. Og så tørke opp på gulvet med noe annet en en ny, ren håndduk!! Takk for initiativet.

Gunhild sa...

Kjempefint at dere setter pris på det, jeg var litt usikker på om folk ville synes jeg gikk veldig utenfor "temaet". Tusen takk for oppmuntring :)

Fru Pink sa...

Kjempbra innlegg, Gunhild! Bare lurte på hva man skriver under zip/postal code? Lyst å skrive under på oppropet:)

Gunhild sa...

Jeg husker ikke hva jeg skrev, jeg. Kanskje jeg bare skrev det norske, eller bare "Norway". Hmm.

Lene sa...

Hei på dere :)
Og hjerteligst til Storeflittig for koselig kommentar :)

Så festlig flittiglisegjeng der er da :) Og masse fint og spennende å se nedover på bloggen.

Kjempefint at noen ønsker å gjøre noe, og tar f.eks global oppvarming på alvor. Tror vi har blitt så vant med alt det som er faretruende rundt om i verden. Vi leser om det i avisen, og ser og hører nyheter. Likevel lever vi (føles det som) ganske trygt og godt hjemme i stuene våre, og tror intet av det som ikke er fult så trygt og godt rundt om i verden rammer oss.

Ha en finfin påskeaften, alle tre :)