fredag 21. mars 2008

En favoritt i stua

Jeg er så glad i dette vakre brettet i fattigmannssølv! Fikk det av min kjære, kjære venninne (og medblogger) Storeflittig Solveig til jul, da med julekuler i fattigmannssølv, kubbelys, kongler og granbar på. Nydelig:) Etter den tid har jeg hatt mange forskjellige dekorasjoner på brettet, med fattigmannssølv, kubbelys og en blomst som fellesnevner, men med ulikt farge -og stil utrykk.Den hvite vasen er fra Ikea, telyslykten fra Lisbeth Dahl, skålen er arvegods, kandelaberen loppefunn og den hvite lyslykten fra den nydelige butikken Dorothea på Vinterbrosenteret. Steinene er fra en vakker strand på idylliske Kefalonia, og gir alle i familien Pink gode sommerminner.
Ha en fortsatt flott påske alle sammen:) Er så koselig at dere er innom hos oss.


5 kommentarer:

Storeflittig Solveig sa...

Oi, det var virkelig pent. Ordenlig vakkert, faktisk. Har skrevet det før, men du er ekstra god på å sette det lille ekstra piffet på interiøret ditt!

Bo med barn sa...

Så herlige bilder!! Kjempeflott stilleben. Var spesielt nydelig med alle de forskjellige hvittonene og den gule ranuklen(?? ble det riktig skrevet??) som en flott kontrast. Velkomponert:)

Hulda sa...

Virkelig flott stilleben! Det fatet var nydelig, hørtes ut som det var veldig fint pynta til jul. :)

Magny sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
borghild sa...

Kjempefint pynta fat! Fattimannssølv er jo bare nydelig, og du hadde satt sammen så fint. Flott detalj med den gule ranunklen og kvisten med gåsunger, vips så ble det påske!:-) B:-)