torsdag 20. mars 2008

Den umulige sengegavlbeslutningen...;)

Vi har en sjelden stygg seng jeg planlegger å lage en jättekul sengegavl til! Er bare så veldig usikker på hva slags stoff som skal pryde den. Har lyst på et design jeg kan leve lenge med, men har samtidig et ønske om at det ikke skal være traust og kjedelig. Hmmm... Lommeboken tilsier at et Designers Guild besøk er utelukket, og at Ikea nok er nærmere løsningen. Takknemlig for forslag til hva som kan bli fint:) Planen er å kle en finérplate med skumgummi, og stifte stoffet på. Har kikket litt rundt etter inspirasjon i dag da. Fant ikke så mange sengegavler jeg kunne ønske, men nok av fine soverom og annet snacks. Litt barnerom blir det jammen plass til i dag også.


Fancy sengeteppe fra Urban Outfitters


Soverom fra Boligmagasinet

Foto: Eva Koller. Stylist: Eva Lindh


Soverom med nydelig veggskrift fra Rom 123Babyrom for de som vil unngå det altfor sukkersøte. Fra Remodelista.


Hihi...; barnerom med Skipper´n tapet. Bilde fra Cookiemag

6 kommentarer:

Gunhild sa...

Tenkte jeg bare skulle tipse deg om at man kan få kulere stoff enn IKEA sitt, til billig billig på eBay. Ivertfall har Storeflittig funnet en del der, tror jeg. Jeg elsker eBay!

Ann Helen sa...

Lurt:) Har ikke tenkt på at det er stoff der, men det er det jo seff. Thank you:)

Bo med barn sa...

Hei. Masse tøff inspirasjn her da.. Et annet tips er å sjekke Stoff og Stil. Der har de masse BILLIGE stoffer. Enda mer i butikken enn i katalogen også. Jeg har kjøpt mye der.

Nå klarer jeg ikke å skrive mer. Armene mine er helt kaputt etter å ha måkt tidenes snøfall. Vi har en altfor lang oppkjørsel, og som dere vet er jeg jo alene her (Grrr..) og jeg vasset i snø til over knea (-og jeg er høy!). Fytti!! Jeg har IKKE bestillt dette været!!!!!

Lena :)

Bo med barn sa...

Fordelen er at jeg får masse gratis trening da!!

Har akkurat sett en skikkelig jentefilm, og nå sitter jeg bare her og hører på deilig musikk og blogger litt. Mmm...livet er igrunnen ganske godt:)

Lena:)

Storeflittig Solveig sa...

Har prøvd både ebay og stoff og stil, kjempebra begge to.

I tillegg er det jo Åhlens, som ofte har bra priser med god design. (I Bergen har de ofte sånn restekasse som er akkurat de samme stoffene som selges til full pris, bare ferdig kuttet i en spesiell lengde. Siden du bare skal ha "1 lengde" kan du kan jo også kjøpe noe som egentlig er en gardin, eller en duk)

Visstnok skal det være et fabrikkutsalg på møbel og gardinstoff i Fr.stad, men ikke sikker der...:)

Jeg finner innimellom ting på KID også jeg, men der syns jeg du skal lete lenge etter noe som ikke er nylon/andre plaststoffer. Mange ganger skriver de heller ikke på hva tekstilene inneholder. Plastikk stoffer er det aller styggeste jeg vet:):):)

Fru Pink sa...

Takk for alle innspill:) Nå skal jeg ut på jakt!