mandag 10. mars 2008

Barnebursdag for lille frk. Pink(..og mammaen; fru Pink..)

Bedre start på dagen finnes ikke; kake på sengekanten:) Jubelscener!

Jeg liker å ordne til barneselskap jeg da..(vet jeg kanskje tråkker i noen (mamma)salater nå, da ikke alle deler min begeistring, har jeg forstått..) Men jeg synes det er koselig å lage søte innbydelser, kjøpe fine servietter, bake noe godt, og skape gode minner for lille frk. Pink.
Og finnes det noe herligere enn et overlykkelig bursdagsbarn som har invitert alle de små vennene sine til fest? Som har gledet seg så mye at hun nesten ikke har fått blund på øynene (kl.03.45. Lille frk. Pink: "Mammaaa!!Pappaaa! Kan jeg få pakker nå???Er det morgen nååå???? Og mamman og pappan, dvs egentlig bare mamman for pappan har plutselig hele hodet laangt under dyna..Pussig: "Hmmm, morgen, hææ, grynt; neineinei, det er natta ennå. Legg deg og sov litt igjen du...") Det er pur lykke, det:)

Bursdagsbordet:)
Jentebursdag er et godt påskudd for å fylle huset med favoritten; ranunkler.


Samlingen av de obligatoriske godteposene de søte små venter på hele bursdagen; "når skal vi fiskeeeee?" Også sendes de hjem, storfornøyde og høye på sukker og e-stoffer;) Også er det ett år til neste gang. Joda, skal innrømme at det er helt greit når alle de rosa prinsessene går hver til sitt igjen, men neste år er vi klare til dyst igjen! Barnebursdag er en fest:)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du er best! De fineste bildene på bloggen, I love it! I LOVE IT!

Solveig sa...

He he.. det var forresten jeg som la inn kommentar:)

Ann Helen sa...

He he, kunne tenke meg det skjønner du;)