fredag 6. august 2010

Ny stue

Her er en liten sniktitt inn i den nye stuen. Liksom-Karin står helt i kanten her. Jeg er nemlig ganske sikker på at min Karin ikke er ekte. Jeg fant henne på loppis på Skee (rett etter Strømstad). Der sto hun i andre etasje og "mådde riktigt illa". Jeg måtte bare redde henne.

Mitt lille hittabarn skal få bo hos oss lenge, men hvis jeg finner en ekte Karin, ja, ja - da ryker hun. NYDELIG å sitte i.

8 kommentarer:

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Så fin Karinen din er, bra funn!
Gratulerer med ny bolig, du har gøyale og sikkert litt slitsomme dager i møte kan jeg tro. Spennende med nytt hjem å innrede.

god kveld videre, mvh Med et lekent sinn

Ellen sa...

Det er godt at ikke stakkars Karin vet hva for slags grufulle planer du har for henne i fall du finner en ektefødt Karin:D Du vet at sånne hittebarn har en tendens til å utvikle noen sære komplekser, for eksempel attachmentproblemer og sånn.Men uansett psykisk ballast, hun tar seg særdeles godt ut der hun står:)
Så spennende å innrede et helt hus, man blir jo nesten helt misunnelig!Håper du legger inn mange bilder underveis:)
Østfold er ålreit ja.Vi burde kanskje arrangere et sånt Østfoldbloggtreff?Nei, det er nok litt diskriminerende og lumpent altså.Blant annet får da ikke Førstegasellen min være med, for hun bor jo i Vestfold!Hun vet ikke bedre stakkar.
Kos deg med innredning av nytt hus og ha en finfin lørdag!

Fargerike Dagny sa...

Wow, Solveig, det ser helt nydelig ut!! Gleder meg til å se hva du gjør videre :)

d

Jorun sa...

Intil-videre-Karin var vel kul!

Fortsatt god sommer,

Jorun

Anonym sa...

Hei! Kom helt tilfeldig over bloggen din mens jeg sitter å titter på interiørblogger for å få inspirasjon til den nye leiligheten min =) Hvor mye skal du eventuelt ha for bordet, om det ikke har forsvunnet da =)

Anonym sa...

Hei! Kom helt tilfeldig over bloggen din mens jeg sitter å titter på interiørblogger for å få inspirasjon til den nye leiligheten min =) Hvor mye skal du eventuelt ha for bordet, om det ikke har forsvunnet da =)

Datt sa...

Absolutt, fullstendig, komplett nydelig!!

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات